Celeb

39 évesen talált rá az igazi Sári Évire

Bors

2017. június 28. szerda 05:30

Úgy érzi, soha nem volt még ilyen boldog: Zoltánnal pár hónapja alkot egy párt Sári Évi, első közös nyaralásukról a napokban tértek haza.

Maga volt a mennyország – így jellemzi Sári Évi krétai nyaralását. Lelkesedése nemcsak a mesés görög szigetnek szól, a vakációt az tette igazán széppé, hogy először nyaralt együtt új szerelmével. A 39 éves énekes-színésznő úgy érzi, Zoltán mellett kiteljesedett.  

– Régóta ismerjük egymást, de csak pár hónapja vagyunk együtt. Viszont ennél intenzívebben nem is élhettük volna meg az elmúlt időszakot. Miután összejöttünk Zolival, kiderült, hogy korábban is tetszettünk egymásnak, csak egyikünk sem volt elég bátor ahhoz, hogy nyisson. Bevallom, nagyon szerelmes vagyok! Olyan érzéseket élek meg, amiket régóta nem éreztem, vagy talán még soha – árulta el Évi, aki egy teljes hétig romantikázott Zoltánnal Krétán.

– Teljesen kaotikus az életem a színház miatt, mert rengeteg előadásom van. A múlt hét volt az egyetlen lehetőségünk, hogy elmenjünk együtt nyaralni. Mesés helyeken jártunk Görögországban. Autót béreltünk, és felfedeztük a sziget legeldugottabb öbleit és strandjait. Életem legcsodálatosabb nyaralása volt! – mesélte a Borsnak Évi. 

A szerelmesek nehéz időszak elé néznek, mert Évi egész nyáron az országot járja: több színházi darabban is szerepel, és a popszínpadokon is akad dolga. 

– Jövő héten például egész végig Szegeden leszek a Madách Színház Mamma Mia! című darabjával, remélem, Zolinak lesz ideje meglátogatni. A Sakk musicallel és az Anconai szerelmesekkel is utazunk városról városra, sőt a Macskákkal is fellépünk nyári színházban. Nehéz lesz a nyarat összehozni, mert a retróláz miatt rengeteg helyre hívtak fellépni a Splash formációval.

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

ripost.hu

Lesújtó hír érkezett: egy az eddigieknél is fertőzőbb koronavírus-variánst azonosítottak

hirtv.hu

Orbán Viktor: Kulturális expanzióban vagyunk, válság ide, vagy oda + videó

beol.hu

Összeütközött két autó Békéscsabán, egy ember megsérült

origo.hu

Megtalálták az okát, hogy miért nem nőnek az égig a fák

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

life.hu

Így néznek ki a legnagyobb sztárok smink nélkül: megdöbbentő a különbség - Fotó

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: tartalékosan győzött a Siófok a Fehérvár ellen

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján