Celeb

Beckham durván mellélőtt a színészettel

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2017.05.12.

Forrás: Rex Features

Rácáfolt a sztereotí­piákra David Beckham. A focistákat ugyanis tehetséges színésznek tartják, a meccseken nagyszerűen színlelik a sérüléseket. Nos, úgy tűnik, Beckham a sportkarrierje alatt nem tanulta ki jól a mesterséget. Az egykor ünnepelt focista Guy Ritchie Arthur király – A kard legendája című filmdrámájában kapott mellékszerepet, és a nézők szerint kifejezetten gyenge színésznek bizonyult. Rajongói már az interneten korábban nyilvánosságra hozott fotóktól sem voltak elragadtatva, mondván, csúnyán maszkírozták – az alakítása azonban a kinézeténél is nagyobb csalódást okozott. 

– Ki mondta David Beckhamnek, hogy tud színészkedni? Valószínűleg az, aki Victoriának azt, hogy tud énekelni – jegyezte meg epésen valaki a Twitteren.

– Sz.rt sem tud előadni – trágárkodott egy másik.

– Az egyetlen, ami kiderült a filmből, hogy David nem tud színészkedni – toldotta meg egy harmadik.

Beckhamnek egyébként csupán tizenhárom sornyi szövege van, amit hosszú ideig mindennap gyakorolt, a rendező Guy Ritchie még külön is foglalkozott vele. Madonna exférje az elmarasztaló vélemények ellenére elégedett volt David szereplésével.

– Tehetséges színész, magabiztos a kamera előtt – dicsérte a Good Morning Britain című műsorban. – Focistának is elég fincsi volt, nem igaz?

Beckham azonban mintha előre látta volna a bukást, korábban ezt nyilatkozta:

– Nem lépek színészi pályára. Ez nem egy új karrier, amibe belevágok. Számomra csak annyi, hogy valamit együtt készítünk egy jó baráttal – utalt Ritchie-re a focista. – Mindig új kihívásokra vágytam, de eddig csak a sportban, nem tudom, ez hogy sül el.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek