Celeb

Sztárt farag a kutyájából Gáspár Evelin

kbv

Létrehozva: 2017.04.01.

<p>Félmilliót spórolt az árán, és titokban kellett megvennie: Gáspár Evelin kutyájának ma már önálló közösségi oldala és aranyélete van.</p>

Forrás: Vadnai Szabolcs

Gáspár Evelin szülei ellenezték, hogy kutyája legyen, így a saját lábára állt és dolgozó lány vett magának egyet. 

– Rég gondolkoztam azon, hogy szeretnék egy kutyát, sok francia bulldogot megnéztem, de anyuék nagyon ellenezték. Az igaz, hogy már Budapesten élek, de hétvégente otthon vagyok náluk. Tisztaságmániások, féltek tőle, hogy összeszőrözi a lakást. Aztán csak megvettem, és beállítottam vele. Lassan, de ma már ők is megszerették – kezdte Evelin.

Persze Győzike kisebbik lánya, Virág azonnal megszerette az akkor két hónapos kölyköt.

– Vinnie-t ahová tudom, a mai napig viszem magammal, így anyuék is megszokták már. Hamar szobatiszta is lett, ha dolgozom, és 8-10 órát nem vagyok otthon, a pelusára végzi a dolgát – mesélte lelkesen Evelin.

Egy kutyát már elsirattak

Még javában tartott a Győzike Show, amikor a családfő egyszer csak hazaállított egy kiskutyával. Buksit az egész ország megismerte, de nyilván a gyerekek, az akkor 15 éves Evelin és a 7 éves Virág örültek neki a legjobban. Az amerikai akita azonban elpusztult. 2014-ben egy Bazsi nevű kutyus költözött a Gáspár-házhoz, de az ő hogylétéről nem sokat tudni.

Hivatalos tenyésztőtől vásárolva egy ilyen kutya akár 6-700 ezer forintba is kerülhet, Evelin egy internetes csoportban azonban talált egy törzskönyv nélküli példányt.

– 130 ezer forintért elhozhattam – mondta Evelin, aki annak ellenére, hogy „akciósan” vette a kisállatot, királyi bánásmódban részesíti. Különleges étrendet tartanak, és a kiskutyának saját Instagram-oldala is van. – Minden kisgyereknek azt kívánom, hogy legyen annyi játéka és élelme, mint Vinnie-nek. Glutén és laktózmentes tápot kap, ugyanis a túltenyésztés miatt ez a fajta gyakran beteges, és különleges élelmezésre van szüksége – magyarázta Evelin.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek