Celeb

Megható vallomás: Harry herceg többször állt az összeomlás szélén Diana halála után

Bors

Létrehozva: 2017.04.17.

Ilyen fiatalon elveszíteni egy édesanyát tragédia. Akkor is feldolgozhatatlan, ha épp a királyi család tagja az érintett.

Van, ami elől még a rang sem véd meg minket. A tragédiák, a veszteségek ilyenek. Jól tudja ezt Harry herceg is, aki 12 éves korában veszítette el édesanyját, az autóbalesetben elhunyt Diana hercegnét. Azonban arról, hogy mindezt miként élte meg, csak most, két évtizeddel később mert először őszintén beszélni.

"Elveszíteni az édesanyámat 12 évesen, majd magamba fojtani az érzelmeimet közel két évtizedig súlyos hatással volt nem csak a magánéletemre, de a munkámra is. Nagy valószínűséggel többször is nagyon közel voltam a teljes összeomláshoz" - magyarázta a Daily Telegraph-nak.

Harry végül többek közt bátyja, Vilmos herceg tanácsára fordult professzionális segítséghez: "Úgy próbáltam feldolgozni a veszteséget, hogy a homokba dugtam a fejem, visszautasítva, hogy bármikor is az édesanyámra gondoljak, mert mit segítene az? Vilmos végül azt mondta: Nézd, foglalkoznod kell ezzel! Nem normális, hogy azt hiszed, mindez nem hat rád."

Harry elmondása szerint a húszas évei legvégén volt a legrosszabb állapotban -  Bryony Gordonnak adott félórás interjújában két év "teljes káoszról" beszél - azt azonban kiemelte: mára rendbejött, most már jó helyen van...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek