Celeb

Jegelik a TV2-nél Vajna Timi barátnőjét

Bors

Létrehozva: 2017.04.03.

Serfőző Krisztina távozása mellett a másik újonc, Szabó Dóri is kikerült egy időre a műsorból. Úgy tudjuk, még csiszolni kell rajta, ezért április közepéig Demcsák Zsuzsa egyedül képviseli a női szakaszt.

Ha­talmas médiafelhajtás közepette csak pár hete mutatták be a TV2 Mokka új stúdióját és új műsorvezetőit. A csatorna minden eddiginél jobb szórakozást ígért, ám a műsor – leszámítva egy-két önjelölt botránykeltő ven­déget – egyelőre csak a színfalak mögött igazán iz­galmas. Szombaton kiderült, Serfőző Krisztina egyheti munka után távozik a műsorból. Ám egy ideje váltótársát, Szabó Dórát sem láthattuk viszont a reggeli műsorban, információink szerint elégedetlenek voltak a teljesítményével, így pár hétre parkolópályára tették.

Szabó Dóri nem ismeretlen a TV2 nézői számára, 2011-ben a Miss World Hungary versenyen indult és lett harmadik helyezett, azaz második udvarhölgy, az elmúlt hónapokban pedig színésznőként is megmutathatta magát a JóbanRosszban című sorozatban.

Dóri egyébként Vajna Tímea egyik legjobb barátnője, és Serfőző Krisztinához hasonlóan ő is átesett már a tűzkeresztségen. Pech, vagy szerencse, éppen azon a héten, amikor Hujber Ferenc hétfőn, majd kedden is nagyot ment a Mokka vendégeként a „jézusos, balesetes, kisfiús” sztorijaival. – Dóri azóta sem volt képernyőn, Demcsák Zsuzsa már második hete folyamatosan dolgozik. A volt szépségkirálynőre egy ideig még nem lehet számítani. Akad csiszolni való rajta, április közepéig Demcsák lesz.

Serfőző azonban soha többet – mondta a TV2 hírigazgatóságához közeli forrásunk. Serfőző Krisztinát és a TV2 sajtóosztályát pénteken mi is kerestük távozásával kapcsolatban. Elérni nem sikerült senkit, ám szombaton már máshol láttuk viszont információnkat, miszerint a csatorna megvált Serfőzőtől. Igaz, máshogy is olvashattuk, a műsorvezető a ripost.hu-nak azt mondta: önként távozott.

– Nagy kalandnak fogtam fel a Mokkát. Nyitott voltam, alázatos és kíváncsi. De ez a rövid idő is elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, nem érzem magam otthonosan, és ezt a műsorkészítők is így látták. Számos beszélgetés előzte meg a döntést, és végül barátságban váltunk el egymástól – mondta a műsorvezető az erősen közleményszagú nyilatkozatában.

Csak győzze Demcsák!

Serfőző távozásával és Szabó Dóri pihentetésével Istenes László és Pachmann Péter mellett ismét Demcsák Zsuzsa maradt az egyetlen nő. Zsuzsa két hete minden nap bent van hajnalban a TV2 stúdiójában, már amikor nem áll fel, és távozik egy-egy beszélgetés erejéig. Néhány hete társával Istenes Lászlóval került vitába, majd viharzott ki, pénteken pedig a Tankcsapdával folytatott beszélgetés alól kapott felmentést, hogy volt szeretőjével, Lukács Lászlóval ne kelljen találkoznia.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191044_auto_resized.jpg
origo.hu

Borzalmas háborús hírt kaptak a kárpátaljai magyarok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27805_resized.jpg?avcount=1714971009
origo.hu

Széphalmi Juliska alá került T. Danny

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189698_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„A szemembe hazudott!” – kipakolt Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186639_auto_resized.jpg
vg.hu

Ebben még Ausztriát is megelőztük – megnéztük az autót, amelyből csak két darab van Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188241_auto_resized.jpg
ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190673_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Megérkezett a „szakértő”!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27803_resized.jpg?avcount=1714971009
origo.hu

Stana Alexandra megmutatta ritkán látott édesanyját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190182_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Már nincs sok hátra, 3 csillagjegy életét felforgatja az Újhold

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192258_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam!” – ma két éve hunyt el Berki Krisztián

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186663_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ismét igaza lett Baba Vangának: valóra vált, amitől mindenki tartott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/7SYvKCGO-v-OMw-pIW-L19xTR3JQpgpfJr3DUyYUvkE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYwMGU3YzdhNjA3OTQ4MWViOWEyNmNmY2QwMWU3NWRh.jpg
Gyász

„Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam!” – ma két éve hunyt el Berki Krisztián

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ktMm97NYWCh4CSvHNmEfznKDrve4tE_Tp0qMZP5ZodU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY1NTNiYTc0NWFjMDQ5YTc4MTYzMTQ5OWEwNDMzODE1.jpg
Esküvő

Most már biztos: férjhez megy Nádai Anikó, ekkor lesz a nagy nap