Celeb

Hazugságvizsgálatnak vetették alá Nótár Maryt

Bors

Létrehozva: 2017.04.15.

Az énekesnő többek között azt akarta bizonyítani, hogy tényleg fogvatartották és nem fogadott béranyát.

Újabb fordulat állt be a Nótár Mary és volt menedzsmentje közötti adok-kapokban. A Story magazin e heti számában az üz­letember ugyanis többek közt azt állította egykori pártfogoltjáról, hogy nem is volt terhes. Az énekesnő erre poligráfos ha­zugságvizsgálat alá vetette ma­gát, hogy igazát bizonyítsa.

– Anyagi problémák vannak ennek az ügynek a háttérben. Illetve a volt menedzsmentem csőrét valószínűleg nagyon pisz­kál­ja, hogy nélkülük, saját erőmből is sikeres vagyok. Megpróbálnak mindenféle hülyeséggel besározni, hogy ne derüljenek ki az ő piszkos dolgaik. Nem ha­gyom annyiban, hogy meghazudtoljanak! – fakadt ki Nótár Mary, aki lapunkhoz eljuttatta a poligráfos teszt eredményeit.

–  A poligráfos vizsgálaton megkaptam azt a kérdést is, valóban felbéreltem-e egy bér­anyát, hogy kihordja a magzatomat. Természetesen nem igaz, a válaszomat pedig igazolta a vizsgálat. Ahogy abban is igaznak mutatta, hogy soha nem ad­tam senkinek sem a petesejtemet. Egyébként pedig hogy elvesztettem-e a babám vagy nem, kivel fekszem egy ágyban vagy kivel randizok, az az én privát szférám, amihez senkinek semmi köze, nem tartozik a nagy nyilvánosságra egyáltalán – tette hozzá.

A mulatós sztár arról is beszámolt, hogy a menedzsmentjével való szakítás óta a szekere is jobban fut.
– Öröm az ürömben, hogy könnyebben ment a talpra állás, mint gondoltam. Hiába próbáltak letiltani, meg keresztbe tenni nekem mindenhol. Nem állt meg az élet, ugyanúgy koncertezem. A drága rajongóim nagyon kitartanak mellettem, hála legyen érte a jóistennek. Azóta saját műsorom van a Zenebutikon, aminek nemcsak a műsorvezetője, hanem a gyártója és a producere is én vagyok – újságolta büszkén Mary.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek