Celeb

Első szerelem: Gitárjával csajozott Balázs Pali

A. T.

Létrehozva: 2017.04.18.

<p>A romantikus dalok nagykövete, Balázs Pali nemcsak a színpadon, a magán­életben is szerelmes típus, aki már az óvodában elkezdte a női szívek hódítását.</p>

– Nagycsoportos lehettem, amikor megtetszett az egyik kislány, amit úgy adtam a tudtára, hogy mindig vittem utána a váltócipőjét. Később egy általános iskolába jártunk, szimpatikusak voltunk egymásnak, de egyikünk sem lépett, mígnem ő másik iskolába került. Harminc év elteltével egy koncert után a férjével odajött hozzám, és megkérdezte, emlékszem-e még rá. Azonnal visszajöttek a gyerekkori élmények, és a levegőben ott volt az az apró, megmagyarázhatatlan plusz is köztünk – idézte fel kedvünkért a régmúltat az énekes.

A félszeg fiúból vagány kamasz lett, intenzív érzelmi életet élt.

Dalokat ír a párjának

A kamaszkorból kinőve az énekes is megtapasztalta, hogy a szerelem fájni is tud. Több kapcsolatát is megmérgezte a féltékenység, barátnői nehezen viselték el az előadói pályával járó rajongóhadat. Pályafutásának kezdetén Pali megismerte Mónikát, és hamarosan megszületett a fiuk, Dávid is.

– Ha valaki elfogad olyannak, amilyen vagyok, akkor nagyon könnyű velem együttélni. Szeretem a nyugalmat, a harmóniát, a romantikát. Szívesen írok dalokat a páromnak – mondta az énekes.

– Az első komolyabb, vi­szonzott szerelem tizenhat éves koromban ért. Mindketten atletizáltunk. Először csak szemeztünk, majd jött a séta fagyival, a mozizás, aztán randi az iskolai diszkóban. Fél évig tartott a kapcsolatunk, mert aztán beköszöntött az életembe az újabb „nagy szerelem”, így nem viselt meg a továbblépés. Éle­temnek abban a korszakában, ha megtaláltam a következő kiszemelt áldozatot, váltottam – meséli Pali, hozzátéve, hogy a csajozásban hű segítője volt a gitárja. Amint a nyakába akasztotta a hangszerét, megnőtt iránta a csajok érdeklődése.  

– Egyszer a szomszéd településre mentem diszkóba, és megbeszéltem a haverommal, hogy miután hazakísérem a lányt, akivel először randiztam, nála alszom. Azt mondta, égve hagyja a villanyt, és felhúzza a szobája ablakán a redőnyt. Órákig kerestem a házukat a szakadó hóban, mikor feladtam, és az éjszaka közepén elindultam haza, tizenöt kilométert gyalogolva… 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek