Celeb

Hajdú az összeveszésről: Nem avatkozom bele Kata és Zsófi dolgába

kbv

Létrehozva: 2017.03.21.

<p>Lehet, hogy a válófélben lévő férj szándékosan fordította egymás ellen a két nőt?</p>

Forrás: Zsolnai Péter

Nem kíván beleszólni Hajdú Péter abba a vitába, ami a tőle már külön élő felesége és Szabó Zsófi között tört ki. Pedig Zsófi a kisfia keresztanyja.

– Ez az ő dolguk – nyilatkozta a Borsnak a tévés a két nő szembe fordulásáról.

Az ellentétről hétfőn írtunk: híreink szerint Szabó Zsófi olyasmiket kotyogott ki Katáról Hajdúnak, amit nem lett volna szabad. S még egy ügy: Hajdú állítólag korábban Zsófi egyik barátnőjével szűrte össze a levet. Zsófi tudott a kapcsolatról, mégsem mondta el Katának. Ez a kettő elég volt ahhoz, hogy utóbbi végérvénye­sen megharagudjon. 

A két nő viszálya az internetezőket is meg­mozgatta, a kommentelők nem válogat­ták meg a szavaikat. „Eddig is tudtuk, hogy Zsófi oda húz, ahol pillanatnyilag több érdeket és pénzt remél....” – írta egy hozzászóló. Más pedig Katát vette szá­jára. „Az ilyen barát­sá­gok sosem tar­­tósak, Kata új életében már sem a régi férjére, sem a régi ba­rátaira nincs szüksége.” Olyan hozzászóló is akadt, aki szerint Hajdú szándékosan veszítette össze a két nőt. „Szabó Zsófi nemrég boldogan pózolt Hajdú Petyával egy közös fotón. Persze a ravaszdi Hajdúnak épp az volt a célja, hogy idegesítse Sarkát.”

Békülnek-e valaha, nem tudni. Hétfőn sem Sarka Kata – aki elismerte a viszály tényét –, sem Szabó Zsófi nem vette föl a telefont. Ez utóbbi egyébként azt mondta, nincs semmi baj közöttük...   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek