Celeb

Sarka Kata úgy érzi, Szabó Zsófi elárulta

kbv

Létrehozva: 2017.03.20.

Korábban elválaszthatatlan volt Szabó Zsófi és Sarka Kata, akik minden apró titkukat megosztották egymással. Nemrégiben Kata vetett véget a kapcsolatnak, a Bors megtudta, hogy miért.

Hetek óta csak találgatják, miért romlott meg Szabó Zsófi és Sarka Kata viszonya. A hirtelen jött „haragszom rád” okait több lap is fejtegette, ám biztosat senki sem tudott. Érthetetlen is volt az egész, sokan nem is akarták elhinni, hogy két híres és szép nő, akik egykor nagyon jóban voltak, ma már szóba sem állnak egymással. A Bors kiderítette, hogy teljes bizalomvesztés van a háttérben.

Ez több, mint meglepő, hiszen Zsófi nemcsak barátnő, hanem Kata kisebbik gyerekének, Dávidkának a keresztanyja is. Zsófi esküvőjén pedig, ahol alig voltak ismert emberek, Kata sem híresség minőségben, hanem mint a legjobb barátnő volt jelen. Hajdú Péter, akivel akkor már válófélben voltak, meghívást sem ka­pott a nagy napra. Zsófi ezzel is egyértelműen a világ tudomására hozta, barátnője mellé állt a házassági válságban.

Ezért is volt furcsa, és tűnt fel egyből mindenkinek, hogy a két nő mostanában nem posztol közös képeket, semmit sem hallani arról, hogy összejárnának, beszélgetnének. Aztán különösen furcsa volt az is, hogy már február elején is a Story-gálán, messziről kerülték egymást.

A Bors megtudta, hogy a helyzet azóta romlott meg, amióta Szabó Zsófi bent volt Hajdú Péternél a Frizbiben. Itt könnyezve beszélt arról, hogy egykor barátok voltak, de a váláskor úgy érezte, Kata mellett kell állnia, Péter pedig emiatt megorrolt rá. A felvételen látványosan kibékültek, normalizálták a kapcsolatot. Volt azonban a beszélgetésüknek egy olyan része, ami már nem a kamerák előtt zajlott. Úgy tudni, hogy ekkor Zsófi olyan dolgokat is elmesélt Katáról, amit ugyan egyik barátnő a másiknak el szokott mondani, de közel sem azzal a céllal, hogy az egy harmadik fél tudomására jusson. Pláne nem azért, hogy a haragos harmadik fél, a válófélben lévő férj értesüljön róla. Nem arra kell gondolni, hogy olyan sötét titkok derültek ki Hajdú számára, amiket Kata nem mondott el a házasságuk alatt, ha­nem már a szakítás utáni életének fejleményeiről és eseményeiről fecsegett Hajdúnak Zsófi. Ezeket érthetően a feleség már nem akarta volna férje tudomására hozni.

– Amikor Kata megtudta, hogy Zsófi kiadta Péternek, megszakított vele minden kapcsolatot, mert úgy érezte, hogy barátnője elárulta őt. Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett. Kata nemcsak hogy meg van győződve erről a kalandról, hanem bizonyíték is van a kezében. Ugyancsak rossz néven vette, hogy annak idején erről nem szólt neki Zsófi. Ez a két dolog annyira megingatta a bizalmát, hogy finoman szólva nem keresi a társaságát. Olyannyira nem, hogy még a keresztszülői szolgálataira sem tart igényt. Így Dávidka sem találkozott azóta Zsófival – mesélte lapunknak egy informátor.

A Bors felhívta Sarka Katát, aki egyetlen rövid mondatot mondott csupán.

– Nem cáfolom, hogy így történt, de nem szeretnék róla beszélni – zárta rövidre a kétgyermekes anyuka.

Korábban Zsófinál is érdeklődtünk, aki azt mondta, ő nem érez változást a kapcsolatukban.

– Ugyanolyan jóban va­gyok Katával, mint Péterrel – mondta akkor a gondokat elkendőzve lapunknak.  

Két dudás egy csárdában

Rihanna és Katy Perry is öribarik voltak. A szeretetnek 2012-ben Chris Brown vetett véget, aki előbb Rihannát, majd Katy Perryt környékezte meg.

Madonna és Gwyneth Paltrow mindent együtt csinált, jógázni is közösen jártak, ajándékokkal lepték meg egymást, egyszer drogmámorban még csókolóztak is, de Madonna válása után megromlott kapcsolatuk.

Jennifer Aniston azért orrolt meg a válófélben lévő Courteney Coxra, mert az férfiakkal flörtölt, miközben hezitált, hogy aláírja-e a válási papírokat.

Katie Holmes és Victoria Beckham egy időben még egyforma hajat is vágattak, hasonlóan öltözködtek, de azon összevesztek, hogy Vic varratott, de Katie nem, sőt azt mondta, barátnője tetkói hitványak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27399_resized.jpg?avcount=1713980112
origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27400_resized.jpg?avcount=1713980112
origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159700_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg már nem rejtegetheti tovább az igazságot, csúnyán lebukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158411_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154906_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ebből mi lesz? Szoboszlai Dominik balhés edzőt kaphat Liverpoolban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159382_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27393_resized.jpg?avcount=1713980112
origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159602_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma a szegedi buszon: vezetés közben állt le a sofőr szíve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159746_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb horrorbaleset a magyar főúton: a tűzoltók és a mentőhelikopter már a helyszínen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156236_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Curtis olyan képet rakott ki, amit Horváth Éva sem tudott szó nélkül hagyni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese