Celeb

Főztjével csábít ÉNB Kristóf

kbv

Létrehozva: 2017.03.27.

Bár még csak ma indul útjára, máris izzik a levegő a Konyhafőnök VIP kony­hájában. Persze nemcsak a tűzhelyek, hanem az étel miatt is, amit Törőcsik Dani, az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja a zsűri elé tett. 

– Ez nálad egy bevett randikaja, ugye? – kezdte az első versenynapon az értékelést Wossala Rozina, aki ezután sem kertelt. – Én most nem gondolom azt, hogy randin vagyunk, mert nagyban befolyásolná az ítélőképességemet. Inkább ezt most arrébb te­szem, hogy hol és milyen környezetben szoktad készíteni – jegyezte meg mosolyogva Rozina, aki később is utalt arra, Daninak a randizás is könnyebben mehet főzőtudománya miatt. 

– Poénkodtunk itt veled, hogy az első feladatban hoztál nekünk egy első randis ételt… Ha ezt főzöd második randin, a harmadikon mehet a lánykérés, mert egész biztosan igent mond – részletezte véleményét a zsűritag, aki nem állt messze az igazságtól, miszerint ÉNB Kristóf bizony randimágnesnek is használja a főzést.

– Abszolút igaz, hogy ezzel le lehet venni a lányokat a lábukról. Volt már rá nem is egy példa, hogy a randi alkalmával összedobtam a lánynak mondjuk egy krumplis tésztát, és teljesen odavolt. Persze nem ezért kezdtem el főzni – mondta Törőcsik Dani, aki most a Konyhafőnök VIP-ben csillogtatja meg gasztronómiai tudását.

– A tésztaételekben otthon va­gyok, egyébként is sokkal jobban ráérzek a főzésre, mint a sütésre. Ott még vannak hiányossá­gaim, nem biztos, hogy egy csokiszufléval nyitnék a randin – árulta el a hobbiszakács, aki abból azért nem csinált titkot, hogy Rozina bókjainak rettentôen örült. – Nagyon jólesett, amit Rozina mondott, a többi férfi versenyző egy kicsit biztos irigykedett is rám, de igyekszem nem elszállni a pozitív visszajelzéstől. Hogy miért pont a randi jutott eszébe az ételemről? Ezt Rozinától kéne megkérdezni – zárta.

– Dani olyan étellel készült, amivel meg tudta mutatni, mi az erőssége. Jó ízekkel dolgozott, jó volt a fűszerezés és mégis könnyed volt a fogás, pont olyan, ami passzol egy első randis beszélgetéshez. Így nem csoda, hogy nekem is egyből ez ugrott be – árulta el lapunknak Rozina.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek