Celeb

Bochkor beszólt a politikusoknak a nők miatt

Bors

Létrehozva: 2017.03.09.

<p>Élő adásban fakadt ki Bochkor Gábor, hogy 2017-ben Európa közepén hogyan lehet az, hogy a nők ugyanannyi munkáért kevesebb bért kapnak.</p>

Forrás: Végh István

A 89.5 Music FM Önindító című műsorában március 8-án téma volt a Nőnap, a műsorvezetők köszöntötték a hölgy hallgatókat. Ennek kapcsán Bochkor egy nagyon fontos problémára hívta fel a figyelmet. Szerinte ugyanis felháborító, hogy a nők, ugyanannyi munkáért kevesebb bért kapnak, az pedig teljesen érthetetlen hogy politikusok ahelyett, hogy döntenének és egy tollvonással eltörölnék ezt a különbséget, folyamatosan csak vitatkoznak a témán.

– Én olyan szinten kiállnék az ellen, hogy ebben a társadalomban, ahol egyenlőnek kellene lennünk, más fizetést kap ugyanazért a munkáért egy férfi, mint egy nő –  fakadt ki Bochkor, aki szerint ezt nem lehet annyiban hagyni. Azt ígérte, hogy az Önindítóban segíteni fogják, hogy ez a téma ne sikkadhasson el. Igazán kedves gesztus ez attól a Bochkor Gábortól, aki nem szokta kímélni a kolléganőit, hogy az elhízott feleségeket már ne is említsük.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek