Bochkor: Aki elhízik, az lesz*rja a párkapcsolatát!

Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék – így Bochkor Gábor a Music FM-en. Van, aki szerint nem szabad ilyen szavakkal illetni hölgyeket, sokan ettől lesznek lelki betegek.
Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék – így Bochkor Gábor a Music FM-en. Van, aki szerint nem szabad ilyen szavakkal illetni hölgyeket, sokan ettől lesznek lelki betegek.

Pierce Brosnan ír szí­nész­ről és feleségéről készült egy közös kép: a James Bond-filmek sztárjának neje legalább harminc kilót hízott, ami a filmsztárt egy cseppet sem izgatja, sőt! A közös képeik alá azt írta, szereti a feleségét kövéren és soványan is.

Nos, ezen a képen borult ki csütörtökön Bochkor az Önindító című műsorban, aki szerint ez csak egy álságos udvariasság, valójában mindenki kiakad, akinek a párja kövér vagy ápolatlan lesz a kapcsolatuk alatt.

„Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről – mutatta be Bochkor a nagyközönségnek Brosnan feleségét. – Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szeretem őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne. És tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot.”

© Fotók: Végh István, Northfoto

Persze, volt aki egyetértett Bochkorral, de a betelefonáló hallgatók többsége felháborodott. Elmagyarázták, nem szórakozásból híztak vagy éppen csúnyultak el. Mások úgy nyilatkoztak, hogy igenis lehet szeretni valakit, aki húsz vagy harminc kilóval nehezebb lesz egy pár év alatt, hiszen a belső értékek fontosabbak, mint a külső.

A Bors által megkérdezett pszichológus szerint Bochkor veszélyes vizekre evezett, hiszen betegségeken kívül komoly lelki okok is lehetnek egy-egy ilyen komoly hízás mögött.

– Ha valamelyik fél elhagyja magát egy kapcsolatban, az nem a partnerét, hanem saját magát nem tiszteli eléggé – kezdi Csehák Hajnalka pszichológus. – Ennek számos oka lehet. A neveltetés, ha mondjuk nem tisztelték a szülei, vagy férfiaknál és nőknél is előforduló gyermekkori szexuális abúzus, amivel gyakran tisztában sincs az illető – magyarárra a szakember.

© Fotó: Végh István

Mádai Vivien műsorvezetőnő volt, hogy húsz kilót szedett fel, de azt mondja, nem szabad ezért megszólni valakit..

– Nagyon rossz üzenet szerintem az, hogy a nőknek a modellekre kell hasonlítaniuk – mondja a szőkeség. – Ezért van az a sok önképzavaros hölgy, akik éheztetik magukat, vagy bulimiásak. Voltam én húsz kilóval több, mint most, és úgy is szeretett és kívánt a párom. Abban az időszakban még több bókot kaptam, idegenektől is.