Celeb

Felháborító vagy cuki? Négyéves modellel reklámoz a Gucci

Kiss Boglárka

2017. február 24. péntek 15:00

A bájos kislány óvoda helyett is fotózásra jár. Édesanyja szerint négyévesen már elég érett, hogy döntsön a karrierjéről.

Modellkarrierje miatt még az iskolai előkészítőből is kivették a négyéves angol Dylan Holidayt. A kislány zsenge kora ellenére már igazi szupersztár, a napokban az egyik legnagyobb olasz divatmárka, a Gucci kérte fel egy többnapos divatfotózásra.

A neves divatcég a Mothercare gyermeküzlet reklámjában figyelt fel az elbűvölő kislányra, akiben nagy lehetőséget látnak. Dylan egyébként nem kezdő, 18 hónapos kora óta szerepel különböző gyermekruhareklámokban. Menedzsere szerepét az édesanyja tölti be.

– Nagyon jól helyezkedik a kamera előtt, és imád ruhákat próbálgatni – áradozott kislányáról Rhea Upsher a Daily Mailnek. Az édesanya szerint Dylan okos  kislány, így nem probléma, ha kimarad az előkészítőből.

– Dylan imádja a modellkedést, játszik a kamera előtt, a stáb kedves vele, és nem kell egyszerre hosszú ideig a fotózáson lennie. Nagyszerű tapasztalat ez, amit nagyon élvez. Persze, ha egyszer azt mondja, hogy nem szeretné folytatni, nem akar többet utazni, akkor abbahagyhatja – tette hozzá a büszke anyuka, aki szerint már pár hónaposan is igen kelendő babamodell volt, de nem akarta fotózásról fotózásra hordani, amíg a kislány elég idős nem lett ahhoz, hogy maga döntse el, szeretné-e csinálni. 

Veszélyes a túl korai celeblét

Rusz Edit pszichológus nem támogatja, hogy gyerekekből akár modellkedés útján celebet formáljanak. – Egy négyéves gyermek még nem tudja, mit csinál, csak azt tapasztalja, hogy a központban van, lényegében érdemi tettek nélkül. A szülők felelőssége, hogy a gyermek ne csak a külső értékeiből táplálkozzon, hanem a belső értékei is fejlődjenek. 

További cikkek

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Vége

Már a nevét is megváltoztatta Kulcsár Edina

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Heti angyalhoroszkóp: az égiek választ adnak a kérdéseinkre

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

travelo.hu

Bajba jutott, hátúszó nélküli hosszúszárnyú bálnát láttak az Antarktiszon

szon.hu

Nagy bejelentést tett a polgármester: Nyíregyháza hamarosan történelmet írhat!

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

origo.hu

Új fővárost szavaztak meg egy 273 milliós országnak

magyarnemzet.hu

Szenzációs felfedezések várhatók a Turul-dinasztiáról

borsonline.hu

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak