Celeb

Kétséges Liptai Claudia visszatérése

Fái

2017. január 28. szombat 14:00

<p>Októberi szülése óta nem vállalt nyilvános szereplést a TV2 sztárja, ezért is örültek meg a rajongók, amikor meglátták, hogy Liptaival hirdetnek egy show-t. Ám könnyen lehet, hogy azt is lemondja.</p>

Forrás: Czerkl Gábor

Régi álma volt Claudiának egy olyan műsor, ahol a nők úgy beszélgethetnek, mint annak idején a fonóban, kötetlenül, tabuk nélkül. Nem szorít az idő, jó a hangulat. Ez lett a NőComment, amiről Claudia az induláskor, tavaly július végén így nyilatkozott.

– Évek óta várok erre és most végre elindul! Egy igazi talkshow, ahol hivatalosan is annyit beszélek, amennyit csak szeretnék. Színpadon, élőben, kifejezetten jó társaságban… Elmondhatatlanul várom! Nagyon fontos, hogy beszéljünk, beszélgessünk egymással. Nagyon sokat tanulhatunk abból, ha látjuk, hogy egy azonos dologról hányan, hányféle módon gondolkodnak, nem beszélve arról, hogy egy ilyen este milyen tartalmas kikapcsolódás és kellemes szórakozás lehet.

A NőComment második előadása február közepén lesz, és már mindent lehet tudni, azt is, hogy kik lesznek a vendégek: az új belépők Hadas Krisztina és a civil Eleni Korani, a férfiak pedig Hajós András és Tilla. Csak azt nem, hogy az ötletgazda, Liptai Claudia emeli-e az est fényét. A műsor Facebook-oldalán is ez olvasható:

„Liptai Claudia még egy kis időt kért tőlünk, hogy választ adjon, ott lesz vagy sem, hiszen az ő életét mostanság egy jelenleg 62 cm hosszú ifjú kis főnök irányítja, és még nem tudható, ő vajon mit szól ehhez az elfoglaltsághoz. Így a színlapot két verzióban készítettük el.”

Ami a legmeglepőbb, hogy ezt a rendhagyó eljárást a színész-műsorvezető menedzs­mentje is támogatja, elfogadhatónak tartja.

– Valóban, Liptai Claudiának megengedtük, hogy csak az előadás előtt pár nappal döntse el, ott lesz-e vagy sem – mondja Kende-Hofherr Krisztina. – Így is csak néhány szabad hely van már, annak dacára, hogy nem lehet tudni, részt vesz rajta vagy sem. Claudia nemrég szült, egy kisbaba mindent felülír. A mi életünk nem állhat le, de megértjük, hogy az övé igen. A nézők is megértik. Így is sok izgalmas nő lesz és két zseniális férfi, Hajós és Tilla. Claudia pedig élvezze ki ezt a csodálatos időszakot.

Claudia annyit üzent: azért lehet, hogy elenged a kisfőnök.

Baba vagy munka?

A show-bizniszben dolgozó anyukák gyakori dilemmája: mikor térjenek vissza a munkájukhoz, pici gyereküket pedig másra hagyják vagy magukkal vigyék, vállalva ennek minden ódiumát. Claudia néhány kolléganője talált megoldást.

Fésűs Nelly kislánya, a kétéves Elza Zorka sokat van felnőtt társaságban, szülei folyton magukkal viszik, és annyira megszokta a nyüzsgést, hogy egy pillanatig sem volt gond a bölcsihez szoknia. Alig akar hazamenni – mesélte a mamája.

Varga Iza két kislány anyukája, aki a Barátok közt felvételeire is vihette a gyerekeket, mert ott külön helyiséget biztosítottak számára.

A kétszeres édesanya, Pásztor Anna a szülés előtt is majd az utolsó percig koncertezett, a baba megszületése után már néhány héttel színpadra állt, a kicsi pedig mindig ott volt édesanyja fellépésein.

Tatár Csilla kisfiát, Milán Rubent már félévesen magával vitte, ahová csak tehette.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Elemző: A baloldal már egyáltalán nem hagyja önállóan beszélni Márki-Zay Pétert

888.hu

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

hirtv.hu

Heves megyében kampányolt Márki-Zay Péter

vaol.hu

Hat autót tört össze az ittas autós Szombathelyen - fotók

origo.hu

A hatodik legmelegebb év volt 2021 a NASA és a NOAA mérései szerint

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a magyar válogatott megverte a portugálokat!

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet

metropol.hu

Filléres trükk a lakásban, erre is használhatod a szódabikarbónát

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Remélem, minden meccs után elénekelhetjük a Himnuszt – Szita

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó