Celeb

Így ünnepelte 80. születésnapját Csűrös Karola

Bors

Létrehozva: 2016.11.09.

Vasárnap ünnepelte a 80. születésnapját a Szomszédok című teleregény ikonikus alakja, Csűrös Karola, akit a barátai és színésztársai köszöntöttek a jeles ünnepen. A művésznő, leszámítva, hogy a lábát fájlalja – korábban kisebb baleset érte –, remek egészségnek örvend, és persze még a mai napig olyan jókedélyű, mint amilyennek megszokhatták a nézők.

– Nem is baj, hogy megöregedtem, ha ilyen sokan eljöttek erre a bulira – mondta meghatódva a művésznő. – Az életem során szinte minden szerepet eljátszottam, amire vágytam, talán még többet is. A Madách Színház vezetősége meglepetésbulival köszöntötte föl a művésznőt, a színház társulatának több tagja, köztük Székhelyi József, Lőte Attila, Szirtes Tamás, a teátrum igazgatója, Kerényi Imre, a színház volt igazgatója, Tóth Enikő, Kiss Mari, Trokán Péter, Nemcsák Károly és Szerednyey Béla is megjelent a rögtönzött bulin.

– Szerencsére még tudok járni, reggel felkelni vagy leülni egy székre, úgyhogy panaszra nincs okom. De a 90. születésnapomra legyenek kedvesek a lakásomra jönni, és ott adni majd a műsort.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek