Celeb

Felfújt lufi vagy komoly sértődés Kasza Tibi és Pásztor Anna kommentháborúja?

kbv

2016. november 3. csütörtök 15:15

Alternatív-popzene hazai miniháború, második felvonás. Vihar a biliben!

Forrás: Bors

Pár napja volt csupán, hogy Kasza Tibi kiakadt, amiért Pásztor Anna a Star Academy-ben azt merészelte mondani egy produkció kapcsán, hogy "a magyar popzenének úgy hiányzott ez a Crystal-féle ír popinfúzió, mint egy falat kenyér". Majd így folytatta: "Nagyon köszönöm, hogy kicsit felgyújtottuk ezt a korszakot. (...) Jóban vagyunk a Kaszával, ő is tudja ezt. Köszönöm, hogy nem vettétek komolyan ezt a fajta duettezést" -  hangzott Anna megjegyzése a műsorban.

Kasza ekkor ragadott billentyűzetet, szerinte ugyanis az énekesnő módszeresen alázta a Crystalt és a dalt is. Ejnye jár neki.

Az első felvonás után ma reggel megvolt a második is, Pásztor Anna volt a Mokka vendége, ahol azt sugallta, Kasza csak egyfajta népszerűség-hajhászásból készítette a felháborodott posztot. Anna szerint ő nem a számot vagy Kasza Tibi munkásságát kritizálta, csak azt a korszakot, amikor a Sosem múlik el című sláger is született. Pásztor szerint egyébként Majkának is járt volna egy kis ejnye-bejnye, de könnyebb őt kikezdenie a kommentelőknek.

Anna egyébként azt is elárulta, a poszt és az adás után felhívta Tibit, akivel egyébként kedélyesen elbeszélgettek, kibeszélték magukból ezt a vitát, Tibi mégsem szedte le a posztot, ami 5000-nél is több hozzászólást generált. Többségében olyat, amiben „felnyírt hajú őrült anyukának" titulálják Pásztor Annát Kasza rajongói, csak azért, mert a kismamának nem tetszenek a Crystal slágerei.

Mivel mindannyian tudjuk, hogy Kasza Tibi Facebook-oldalának látogatottsága messze veri közel az összes hazai hírességét, egy nap (kis túlzással) többen nézegetik, mint a Star Academy bármelyik adását, van egy olyan sanda gyanúnk, hogy mindez csak egy alaposan kifundált marketingfogás, hogy legyen egy kis nézettség... Ugyanis sem az állítólagos sértés, sem a viszontválaszok sora nem volt olyan durva, hogy azért bárkinek, bármilyen körülmények között ki kellene akadnia. Az is furcsa a sztoriban, hogy Kasza nem is volt hajlandó elmenni reggel a Mokkába, pedig Pachmann Péter szerint bizony hívták, hogy élőben is meg tudja beszélni ezt a gigakonfliktust az énekesnővel.

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

life.hu

Új intézkedés: a szülők nem vihetik óvodába oltatlan gyermekeiket ebben a városban

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

vaol.hu

77 évvel ezelőtt történt: Szombathelyen rejtették el a magyar aranytartalékok egy részét

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

vg.hu

Magángéppel érkeztek Oslóba a tálibok a nyugati világgal való első tárgyalásra

ripost.hu

„Csak sírdogáltam az orvosiban csendesen” – megrázó vallomás a magyar doktortól

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

Károly herceg óriási botránytól félti feleségét, Kamillát - Harry rájuk zúdíthatja a nép haragját

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó