Celeb

Berki Krisztián csipkés bugyit hord – fotó

Bors

Létrehozva: 2016.11.04.

<p>Igen, azt. Fotónk is van róla. Tényleg.</p>

Sokaknak a férfiasság mintapéldánya, másoknak csak egy idegesítő piperkőc celeb a sok közül, a vélemények megoszlanak, az viszont biztos, Berki Krisztián mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az Édes Élet révén mindent tudunk viselt dolgairól, egyfajta viseletéről azonban eddig nem volt szó. Krisztián viszont most ezt is megmutatta, nekünk pedig leesett az állunk: az izomember bizony, bizony csipkés bugyit hord. Az alsónadrág kifejezés valószínűleg jobban illene egy férfihoz, de ha a gatya csipkés, mi bizony csak a bugyi szót tudjuk rá használni.

– Van, aki szőrös, van, aki a szőrtelensége esküszik. Van, aki megveszi az ajakbalzsamot és barnító púdert, mert úgy gondolja, hogy ettől lesz szívdöglesztő. Én meg csipkés alsógatyában döntögetem a nézettségi rekordokat! – írta a bugyivillantós fotóhoz Berki, aki valószínűleg nem ismeri csatornája nézettségi adatait, de ez most mindegy is.

Berki egyébként Várkonyi Andi, Micsoda nők című műsorába látogatott el a fehér csipkés alsóban, ami szerinte nagyon „karaj" és sokat dob a trendi imidzsén.

– Nem követem, hanem diktálom a divatot – magyarázta a magát Metroszexuális Kannak nevező műsorvezető. – Van olyan férfi, aki korrektort használ, van, aki harisnyát húz. Én meg szexi csipkés alsót hordok. A férfitársadalom nem egységes. Sokan vagyunk. Sokfélék! – zárta sorait Berki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek