Celeb

Pályatársát zsűrizi Tóth Gabi

N. G.

Létrehozva: 2016.10.16.

Balogh Eszter nem adja fel. A 28 éves lány 16 évesen Tóth Gabival együtt indult el az énekesi pálya felé. Míg Eszter már a negyedik alkalommal próbál bejutni tévés tehetségkutató műsorba, Gabi már mentori székből értékeli.

Balogh Eszter otthonosan mozog a tévés tehetségkutatók színpadán. A 28 éves lány idén negyedszerre töltötte ki a jelentkezési lapot, hogy valóra válthassa álmát: énekesnő váljon belőle. Bár eddig  is volt, hogy csak egy hajszálon múlt a bejutása, az idei X-Faktorban egy újabb nehezítés várta.

– Anno, gimnazistaként Tóth Gabival együtt kezdtük el ezt az egészet, most pedig ott ül velem szemben. Először a keszthelyi Helikon Fesztiválon találkoztunk, ahol mindketten ugyanabban a kategóriában indultunk. Először Gabi nyerte meg a fődíjat, két évvel később viszont én vihettem haza – meséli Eszter, aki nem sokkal később a Megasztár második szériájának válogatóján futott össze Gabival.

– Mivel egyidősek vagyunk, gyakorlatilag végigkísértük egymás útját, próbálkozásait. Ő is megküzdött mindenért, csak neki előbb jöttek össze a dolgok. Nagyon kedvelem Gabit, soha nem hasonlítottam magam hozzá. Úgy érzem, nekem még szükségem van egy nagy adag szerencsére is, hogy megvalósuljon az álom, hogy énekesnő legyek, mert már 15 éve próbálkozom. Nagyon jólesett, hogy most mellém állt, és bízik bennem – árulta el Eszter, aki igyekszik a korábbi kiesések miatt szerzett csalódásokat feldolgozni úgy, hogy az ne hagyjon nyomot a produkcióiban.

– Sokáig rágódtam a kieséseken, a csalódásokon. Korábban pont abból volt a probléma, hogy a megélt csalódások éneklés közben kiültek az arcomra. Most próbáltam ezeket elfelejteni, és tudatosan készültem is: önbizalomnövelő könyveket olvastam, amelyek megerősítenek, hogy harcoljak a céljaimért. Ha pedig kiesnék, akkor úgyis újra megpróbálom, mert az énekesi pálya nem légből kapott ötlet, hanem az életem. A zenével, énekléssel komoly céljaim vannak, így addig próbálkozom, amíg el nem érem. Kiskorom óta magamban hordozom ezeket, nem tudnám egyik napról a másikra elfelejteni, mivel nincs B tervem.              

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek