Celeb

Bankár fúrja Phil Collins házasságát

Bors

Létrehozva: 2016.10.11.

Egy csalódott bankár megpróbálja tönkretenni Phil Collins tervezett házasságát. A zenész januárban a Billboardnak adott interjújában hozta nyilvánosságra, hogy újra összejött a harmadik feleségével, Orianne Cevey-vel,  akitől 2008-ban vált el. A bejelentés mindenkit meglepett, ugyanis a volt feleség nyolc évvel ezelőtt több mint nyolcmilliárd forintnak megfelelő összeget gombolt le Collinsról a válóper során. Ez volt egyébként Angliában minden idők legmagasabb asszonytartási összege. 

A pár ilyen előzmények után szeretett újból egymásba, aminek a legkevésbé Charles Mejjatiot befektetési bankár örül, aki Orianne második férje volt, és aki az újságokból tudta meg, hogy a nő megint együtt van Collinsszal. 

A bankár a napokban kapta meg Orianne ügyvédjétől a válási papírokat, amelyeket egyelőre nem hajlandó aláírni. Úgy tűnik, perre megy, és feltett szándéka, hogy teljesen kifosztja a nőt, akinek házasság előtti vagyonából is részt kér. Vagyis abból az összegből akar lecsípni, amelyet Phil Collins fizetett ki az asszonynak. A brit sajtó szerint elhúzódó, nehéz perre lehet számítani, így a zenész egyhamar nem veheti el régi-új szerelmét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek