Celeb

Törőcsik Marit a lánya ápolja

Földvári Zsófi

2016. augusztus 31. szerda 05:20

A Nemzet Színésze a múlt hétvégén esett el. A nyughatatlan művésznő pár napot töltött csak kórházban, ahonnan gyorsan hazament.

Ne tévesszen meg senkit Törőcsik Mari aprócska termete! Ha ő akar valamit, például hazamenni a kórházból, akkor az úgy is lesz, nincs ember, aki meg tudná ebben akadályozni. A Kossuth-díjas művésznő egyszerűen veszi a cókmókját és ellentmondást nem tűrve hazaviteti magát. A Bors információi szerint a Nemzet Színésze pontosan ilyen körülmények között távozott a múlt hét elején a szombathelyi Markusovszky kórházból, ahova mentő vitte be Velemről. A hírek szerint azért volt szükség az orvosi ellátásra, mert Törőcsik Mari elesett, és nagyon megütötte magát. 

– Nagy szerencséje volt, hogy nem tört el semmije, bár ebben biztosan az is közrejátszott, hogy szellemileg és fizikailag is hihetetlenül erős asszony – mondja Törőcsik Mariról az egyik közeli ismerőse, aki így folytatja: – Őt nem lehet sajnálni, pátyolgatni, egyszerűen nem szeret gyengeséget mutatni. Felszívja magát, és megy, mint egy tank. A kórházban is bent tartották volna megfigyelésre, de nem akarta ezt, inkább gyorsan hazament. Azt mondja, otthon gyorsabban gyógyul. 

Tényleg ilyen. D. Tóth Kriszta és Fiala Borcsa tavaly nagyon pontosan megfogalmazta a WMN honlapján, milyen igazából Törőcsik Mari: „Ő az, aki törékenynek látszik, ám igazából törhetetlen”. De akármennyire is kemény asszony, néha még neki is muszáj megpihennie, és hagyni, hogy valaki helyette főzzön meg egy teát. Az egyetlen ember a földön, akinek ezt most megengedi, az a lánya, Teréz. 

Lapunk úgy tudja, hogy Törőcsik Mari jelenleg is a velemi házban lábadozik, és nincs egyedül, mert az egyébként külföldön élő lánya ott van vele. 

– Nagyon kedvesek, hogy érdeklődnek. Most már jól vagyok, minden rendben – mondja a művésznő, aki azonban ennél többet nem szeretett volna mondani az állapotáról. Interjún kívül azt mesélte, hogy ő inkább a színházról és a szerepeiről mesél szívesen, nem szereti még a kórház szót sem kiejteni a száján, mert akkor az emberek biztosan azt hiszik, hogy nagyon nagy baj van vele. Holott, most is „csak egy kicsit” elesett.

Jobbulást művésznő! 

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

origo.hu

Megint csalt, megint lebukott az RTL Klub

hirtv.hu

A kórházból jelentkezett a hármas ikreket váró Rúzsa Magdi: Kell a biztatás! Szorítsatok!

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kisebb katasztrófa, hogy a magyar válogatott kiesett – Kentin Mahé

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

origo.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront