Celeb

Közös szalont nyit az ÉNB szerelmespárja

Bors

2016. augusztus 13. szombat 19:00

Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat két sztárja,  Kolozsváry Zsolt és Elbert Alexandra a közös munka után a valóságban is hosszú távra terveznek – együtt.

Zsolt és Alexa az RTL Klub népszerű sorozatának köszönhetően talált egymásra. A Címlaplány egykori győztese a sármos ÉNB Marci barátnőjét alakította, de hamarosan a való életben is egymásba szerettek. A fiatalok hét hónap ismeretség után úgy érzik, eljött az idő, hogy belevágjanak egy közös vállalkozásba.

– Augusztusban nyílik meg Budapesten a közös tetováló- és fodrászszalonunk – mondta Alexa, aki eddig a sorozat másik szívtipró fiújával, ÉNB Kristóffal közös műteremben tetovált. 

– Én két éve tetoválok, „okkult”, misztikus, spirituális vonalban utazom. A rajzaim jellemeznek engem és a világomat. Mindent úgy próbálok megrajzolni, hogy a stílusomnak nyoma legyen a munkámban, hiszen ezáltal ad­hatok egy darabot magamból az embereknek – mesélte az extrém stílusáról ismert lány. Azt is elárulta: még nem tudják Zsolttal, hogy a kettejük kapcsolata hogyan alakul, hiszen mindketten a mának élnek, abban biztosak, hogy a magán­életet külön tudják majd választani a munkától.

– Zsoltival örülünk, hogy együtt tudunk dolgozni, ráadásul mindketten kreatív emberek vagyunk, csak más-más formában, de ezért tudjuk jól kiegészíteni, inspirálni egymást – tette hozzá a sorozat egykori Tamarája, akit az is motivál, hogy maguk mögött hagyhatják a sztereotípiákat.

– Sajnos eddig nem volt ar­ra lehetőségünk, hogy a saját énün­ket mutathassuk meg. Zsoltot mindenki csak ÉNB Marcinak ismeri, pedig korábban tizenkét évig dolgozott fodrászként Pécsett. A sorozat miatt néhány év kiesett ugyan, de a szalon nagyszerű lehetőség arra, hogy végre kilépjen abból a skatulyából, amelybe a sorozat kényszerítette. Mindkettőnknek határozott, saját elképzelése van arról, hogy a jövőben mit és hogyan szeretnénk, és most esélyünk lesz arra, hogy bizonyíthassunk.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

szon.hu

Lakástűz a nyíregyházi társasházban: meghalt egy ember

origo.hu

Meggátolja a sütis követést az androidos Firefox Focus

nemzetisport.hu

Légiósok: Németh András góllal debütált a Genkben, Novothnyék is győztek

vg.hu

A betegek harmada magyar gyártó csípőprotézisét kapja

sport.mandiner.hu

Izland Hollandiát is legyőzte – nekünk kötelező három góllal verni őket!

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

origo.hu

Így hagyta el a kiutasítása után Ausztráliát Novak Djokovic - képek