Celeb

Gálvölgyi Judit: A jó házasság mély barátság

Takács Gabriella

Létrehozva: 2016.08.29.

Forrás: Fejér Bálint

Gálvölgyi Judit soha sem késik el a munkahelyéről, mert azon szerencsés emberek egyike, aki otthonról dolgozik. A népszerű színművész, Gálvölgyi János felesége műfordítóként a maga ura, maga gazdálkodik a munkaidejével is. Vagy mégsem?  

– Az otthoni munkának az a hátránya, hogy a családtagok nem veszik tudomásul, hogy épp dolgozom. Így nincs munkaidőm. Megtanultam a mondat közepén abbahagyni a fordítást, majd két hét múlva ugyanott folytatni. A munka mindig a határidő közeledtével gyorsul fel – mesélte a Borsnak Judit, aki az elmúlt hetekben egy olyan lélektani krimin dolgozott, amelyhez a kreativitására is szükség volt.

 A Zárt ajtók mögött című könyv egy sztárügyvédről szól, akinek a családon belüli erőszak a specialitása, miközben ő maga az otthoni börtönében tartja fogva feleségét. A külvilág mindebből semmit sem vesz észre, csak egy tökéletesen boldog házasságot lát. A dermesztően briliáns történetben szerepel egy Down-kóros lány is, Millie. 

– Szeretem azokat a munkákat, amelyben sajátságos beszédűek a karakterek. A downos lány beszédstílusát én alkottam meg – magyarázta a műfordító, akit munka közben egy kicsit mindig beszippant a történet.  Gálvölgyi Judit és Gálvölgyi János 45 éve alkot egy párt. Házasságuk példaértékű. A híres feleség elítéli a családon belüli erőszakot, amely a társadalom legmagasabb szintjein is gyakran előfordul. 

– Még azokat az embereket is megvetem, akiket ha felidegesít a főnökük, otthon a család­tagjaikba, a kutyájukba, macs­kájukba rúgnak bele. És azt is megfigyeltem, hogy az erőszakot elszenvedő nők hasonló típusok. Az is egyfajta betegség, ha egy nő szeret valakitől függeni, ha teljesen kiszolgáltatja magát egy férfinak – osztotta meg véleményét Judit asszony, akinek érdekesebb munkáit mindig a férje olvassa először. 

Végezetül azt kérdeztük Gálvölgyi János párjától, szerinte mi a hosszú és boldog házasság titka. – A legfontosabb a barátság, az őszinteség és hogy a felek kibeszéljék a problémákat. A szerelem hullámzó, a szerelem elmúlhat, de a mély barátság örökre megmarad.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek