Celeb

Hallgasson Zámbó Krisztiánra: így kényeztesse kedvesét! Az énekes a családalapítás után sem mond le erről

Bors

2016. július 6. szerda 11:30

Az énekes azt tanácsolja a követőinek, hogy töltsenek egy-egy lopott órát a kedvesükkel, ha azt akarják, hogy működjön a kapcsolatuk. Tömegek követi a hírességet, és mindenki egyetért vele. 

Meglepő videóban számolt be arról Zámbó Krisztián, hogy szerinte miként kellene működtetemi egy kapcsolatot. Az énekestől a hírek szerint már sokan kérdezték, hogy mi a titka annak, hogy egy két szakítás után ugyan, de 11 éve együtt van a kedvesével, Zsuzsival, akivel hamarosan családot is szeretne alapítani.

Krisztián nem fukarkodott a tanácsokkal, nyilvános posztban adott párkapcsolati tanácsokat, amit nagyon sokan megköszöntek neki. A híresség egyébként nem tanulta senkitől a fortélyokat, azt mondja, magától jött rá, hogy nagyobb balhé nélkül lehessen működni a mindennapokban. 

– Most már tíz éve rituálénk, hogy hetente egyszer csinosba vágjuk magunkat és randizunk – mondta a Bors megkeresésére, Zámbó Krisztián.

– Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy elmegyünk valami százcsillagos hotel éttermébe, dehogyis! Kiülünk a hat négyzetméteres teraszunkra és ott vacsorázunk. Vagy elmegyünk csak sétálni… Mindegy, hogy mi a program, a lényeg, hogy ünneplőbe öltöztetjük a testünket és a szívünket is, és csak egymásra figyelünk. A hétköznapokon elkerülhetetlen, hogy problémákba ütközzünk, nekünk is kijárt bőven nehézségekből, de bátran mondhatom, hogy túl vagyunk ezeken. A heti egy randis megoldásunknak köszönhetően együtt ünnepeltük meg a 11. évünket – magyarázta az énekes, majd hozzátette:

– Azt szeretném, ha a családalapításunk után is megmaradna ez a rituálé. Nyilván nehezebb lesz gyerekekkel megoldani, hogy csak ketten legyünk, de ígérem, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy akkor is kívánatos, gyönyörű nőnek érezze magát a kedvesem, amikor már édesanya lesz, és akkor is tudja majd, hogy mindennél jobban szeretem. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

ripost.hu

Győzike nem tud leállni: Most G.w.M-nek üzent egy cifrát

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben

magyarnemzet.hu

„Visszataszító ilyet hallani egy közéleti szereplőtől”

kemma.hu

Május 1. úti gyalogosgázolás: megszólalt az édesanyjáért aggódó férfi

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

metropol.hu

Váratlan fordulat, ezt tette titokban Harry herceg és Károly

origo.hu

105 éve született Ernest Borgnine - képgaléria