Celeb

Elvált a Barátok közt sztárja!

Munkatársunktól

2016. július 26. kedd 05:20

Öt éve döntött úgy Szőke Zoltán, hogy tökéletesnek mondott családi életét felborítja egy új szerelem miatt. Bár azóta mással él, a válást csak most mondták ki.

Információnk szerint hivatalosan elválasztották egymástól a színészt és feleségét. Semmi sem állhat az útjába, elveheti jelenlegi kedvesét, világraszóló lakodalmat csaphatnak, jöhetnek a közös gyerekek.

Érthetetlen, miért kellett ilyen hosszú ideig várni, hiszen a helyzet egyértelmű volt. Nincs abban semmi új, ha egy férfit elér az életközépi válság, a középkorral együtt járó természetes krízis, amivel mindenkinek meg kell birkóznia. Ki új hobbit vagy új munkát keres, mások új nőt, akivel új életet kezdenek. A sorozatsztár az utóbbit választotta, és diákkori szerelmével, Annamarival jött össze, aki miatt elhagyta a feleségét és két fiát. Egy ideig még otthon lakott, és csak hétvégente vonatozott az új szerelemhez Újvidékre. Telt-múlt az idő, és Annamari végre Budapestre költözött két kiskamasz fiával. Onnantól már együtt éltek. De a válás még mindig váratott magára. Legutóbb tavaly novemberben nézett ki úgy, hogy pont kerül a történetük végére, de a hivatalos elválasztás elmaradt. Egészen mostanáig. De mi történt az öt év alatt?

A Barátok közt sorozat Berényi Miklósán látható nyomot hagyott az új élet. Úgy fogyott le, mint egy aszkéta, úgy öltözik, mint egy huszonéves, és azt nyilatkozza: sosem bánta meg, hogy új életet kezdett, a szerelmet választotta. Volt felesége és fiai eleinte borzasztó nehezen viselték az új helyzetet, de kénytelen-kelletlen beletörődtek. A kissrácok tehetséges, jósvádájú fiatalemberekké nőttek, a volt feleség pedig csinosabb mint valaha. Nem is csoda, hogy néhány éve azt nyilatkozta egy magazinnak:

– A férjem akarta a válást nyilvánvaló okokból. Mindenkinek jár a boldogság, így Zolinak is. Még akkor is, ha mások számára fájdalmas. Ma már tényleg őszintén mondom: csupa jót és sok boldogságot az új élethez!

Szőke a Best magazinnak magyarázta el, miért nem siettette a válást: „Miután a szerelmünk kiállta a próbát, számunkra a legfőbb feladat a gyerekeink nevelése.”(…) „Az édesanyjukkal igyekszünk úgy elrendezni mindent, hogy az nekik a legjobb legyen. Ezért nem került még pont a válóperünk végére sem, mert mindent korrektül kívánunk rögzíteni. Az eltelt öt évre visszatekintve minden a helyére került, és amikor eljön az ideje, belefér majd az életünkbe egy esküvő is.” Hivatalosan már nincs akadálya az esküvőnek, Szőke szabad és nyilván Annamari is. 

Természetesen megkerestük Szőke Zoltánt is, aki nem kívánt a magánéletéről nyilatkozni, de egy, a családhoz közelálló forrásunk megerősítette a válás hírét:

– Valóban, pont került az i-re, hivatalosan is elváltak. Nem siették el a dolgot, de mostanra sikerült megegyezni.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

borsonline.hu

Aprócska tangában pucsít a bombatesű pornós - 18+

origo.hu

43 évesen meghalt a magyar színész

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

nemzetisport.hu

Gyász: Nem térek magamhoz – Berki Krisztián Csollány Szilveszter haláláról

origo.hu

Online ügyintézést vezettek be a pénzügyi békéltetőnél

kemma.hu

Május 1. úti gyalogosgázolás: megszólalt az édesanyjáért aggódó férfi

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

life.hu

Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"