Celeb

Aigner Szilárdtól nem búcsúzhatnak el a tisztelői

F. Zs.

2016. július 7. csütörtök 05:00

A család azt ígérte, hogy a rajongók leróhatják a kegyeletüket a népszerű időjós előtt. De valamiért még mindig nincs időpont erre...

Az ország egyik legnépszerűbb meteorológusa, Aigner Szilárd 2016. június 6-án, egy hónappal ezelőtt hunyt el, egyetlen nappal a hetvenedik születésnapját követően. Ébredés után, az otthonában lett rosszul, és bár a felesége, Pártai Lucia megpróbálta újraéleszteni a mentők kiérkezéséig, sajnos nem járt sikerrel, ahogy az egészségügyi szakemberek sem.

A család a mély gyászában az esetet követő napokban, hetekben nem akart nyilatkozni a temetésről, de később viszont azt ígérték, hogy mindenkit értesítenek, aki szeretne végső búcsút venni Aignertől, aki az RTL Klubon tíz éven át, millióknak beszélt az időjárásról. Aigner Szilárd halála óta egy naptári hónap telt el, időpontról mégsem tudni, ezért egyre valószínűbb, hogy nem lesz nyilvános búcsúztató.

Júniusban ígérték

A család ügyvédje, dr. Gerencsér András a temetésről még június 25-én nyilatkozta a Blikknek, hogy a család szeretné majd a nyilvánosságot kizárva elbúcsúztatni az időjóst, de mindenkinek megadják a lehetőséget, hogy lerója kegyeletét.

Egy héttel ezelőtt egyébként már felreppentek olyan hírek, miszerint Párta Lucia és az Aigner lányok meggondolták magukat, inkább szűk családi körben búcsúztatnák (búcsúztatták) a családfőt. A Bors az elmúlt hetekben napi rendszerességgel, több tucatszor kereste az özvegyet és a család jogi képviselőjét, dr. Gerencsér Andrást is, de képtelenség volt akár egyetlen kérdést is feltenni nekik. Lucia rendszerint megígérte, hogy visszahívja a kollégánkat, de ezt egyszer sem tette meg, a jogi képviselő pedig egyszerűen fel sem veszi a telefont.

Talán így szeretnék mindenki tudtára adni, hogy meggondolták magukat a nyilvános búcsúztatóval kapcsolatban. Kár. Bizonyára nagyon sokan vannak, akik jó szívvel elbúcsúztak volna a mindig vidám, „derűs napot” szólással elköszönő Aigner Szilárdtól.   

Vidéken egyszerűbb

Vidéken egyszerűbb Rengeteg körülménytől függ az, hogy az elhalálozástól számítva mennyi idő telik el addig, amíg végső nyugalomra helyezik a halottat. – Változó a főváros és a vidéki települések ügymenete, vidéken általában gyorsabb, hiszen ott kevesebb is az adminisztráció – nyilatkozza egy, a neve elhallgatását kérő temetkezési vállalkozó. – Egy kisvárosban vagy faluban, ha nincs boncolás, akkor akár két napon belül is el tudják temetni a halottat, a fővárosban, boncolással és mondjuk különleges kérésekkel (legyen hétvégén) akár hetekig is elhúzódhat. A legrövidebb ügymenetünk kétnapos volt, de hallottam egy hónaposról is, ez viszont az átlagosnál azért hosszabb.

További cikkek

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

borsonline.hu

Ezzel az autócsodával ment edzésre Dzsudzsák Balázs Debrecenben - fotó

she.life.hu

Olyan régóta vagyok egyedül, hogy már nem emlékszem, milyen párkapcsolatban élni

hirtv.hu

Kábítószer-birtoklás miatt körözik az ismert magyar influenszert

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházi lakásban éjszaka

mindmegette.hu

13 desszert, ami tökéletes batyus buliba vagy farsangi bálba

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép