Celeb

Ez lett a következménye, hogy sztreccsalsóban fotózkodott az irdatlan farkú sztár

Bors

2016. május 1. vasárnap 15:00

Nem csak a nagy hímtagjáról, immár a nagyvonalúságáról is bizonyságot tett a híresség.

Forrás: Screenshot / Instagram

Múlt év októberében olyan tükrös szelfit posztolt magáról az Instagramján a 36 esztendős rapper, The Game alsógatyában, hogy százezrekben állt meg az ütő. Bár a felsőtestét borító tetoválásokon is van mit nézni, senki sem azzal foglalkozott, hanem azzal, ami a lába között van. A sztreccsboxerben ugyanis nem lehetett nem észrevenni azt az irdatlan lőcsöt, amivel az amerikai könnyűzeneipari munkás jár-kel.

A fénykép nem csak The Game hírnevét és rajongótáborát növelte, de a fehérneműnek is szép számmal szerzett újabb híveket. Most azt ne firtassuk, hogy ilyen sok hatalmas péniszű ember van a világon, aki e szelfi alapján jött rá hirtelen, hogy nagy répával ez a lehető legkényelmesebb viselet, netán az a fogyasztói tömegpszichózis (önbecsapás) működik, hogy „ha ilyen gatyát hordok, nekem is ekkora lesz a kéjlécem”. Tény: a vásárlók raklapszámra vitték az Ethika márkájú boxereket, a gyártócég eladásai 500 százalékkal megugrottak.

Csoda-e, ha ezek után a vállalkozás leszerződtette a rappert dizájnerként? Azaz a nevével dob a piacra az ötletei alapján készült alsógatyákat. A sztár ugyanakkor nem akarja zsebretenni a pénzt, amit ezért kap: neki nem csak a farka, a szíve is nagy.

A bevétel egy része ugyanis a „The Robin Hood Project” nevű jótékonysági szervezethez megy, azonkívül minden egyes eladott alsó vételárából részesedik egy hajléktalanszálló is.

Óriási!

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet