Celeb

Bundával vádolják a nézők A Nagy Duettet Demcsákék kiesése után

Fái

2016. május 10. kedd 05:40

<p>Minden versenyt megnyert, amin elindult, de A Nagy Duett máris véget ért Pál Dénes számára. Partnerének, Demcsák Zsuzsának nem bocsátják meg a nézők a piás vezetést.</p>

Forrás: Vadnai Szabolcs

Felrobbant az internet Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes kiesése miatt. A Nagy Duett Facebook-oldalán a kommentelők 99 százalékát felháborította a döntés, sokan bundát kiáltottak. Pár perccel a kiesésük után már állt a bál. 

Az egyik „összeesküvés-elmélet” szerint a TV2 nem engedte, hogy a Voice és a Sztárban Sztár után Dénes a harmadik versenyt is megnyerje, ezért lett Demcsák a párja. A legtöbben arra gyanakodtak, hogy az ittas vezetés miatt a műsorvezető a maradék népszerűségét is elvesztette, még Berkit is inkább néznék, mint őt. Az interneten tucatjával olvashatók az ehhez hasonló kommentek: 

Zoltán: „Lehet itt most Berkire kígyót-békát kiabálni... De elsősorban Demcsák miatt estek ki, az ittas vezetéses balhéja miatt.

Zsuzsa: „Magára haragította a közvéleményt a piás vezetéssel! Ez a zéró tolerancia!”

„Nem volt jó Zsuzsi, az tény, Dénest sajnálom jobban, de azt ne mesélje be nekem senki, hogy Berkiék a zsűri és a nézők szavazatai alapján is utolsók voltak, és aztán mégis megmentik őket a nézők?!” 

Judit: „Amikor hétfőn megjelentek a hírek arról, hogy a vasárnapi A Nagy Duett után Zsuzsát megállították a rendőrök, és ittas volt, lehetett tudni, hogy ki fogják ≫szavazni≪ a műsorból.” 

Robert: „Idióta szavazók! Vagy a TV2 bundája! Úgy látszik, hogy a forgatókönyv előre le van írva! A többieknek teljesen felesleges versenyezni, a TV2 a Berkit futtatja annak ellenére, hogy az egész ország utálja!”

Pál Dénes a megszokott higgadtsággal nyilatkozott.

– Felesleges azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha… Ennek semmi értelme – mondta Dénes. – Mi lett volna, ha nem egy hihetetlenül ütős produkció, Hevesi Tamásék után következünk, akik megemelték a stúdió tetejét, és akik után nehéz volt színpadra lépni? Mi lett volna, ha nem történik meg Zsuzsával a múlt héten az, ami megtörtént? Ki tudja? Nem fogom se a zsűrire, se Zsuzsára. Ránk kevesebb szavazat érkezett. A szavazatok döntenek. Most így jött össze. De azért bevallom, jólesett, hogy szerettek minket, még szerettek volna látni a műsorban. Mi ugyanolyan lelkiismeretesen ké­szültünk minden adásra, erre is. Rosszabb lenne, ha elégedetlenek lennénk magunkkal. 

A TV2 a kommentelők minden vádját visszautasítja.

– Közjegyző által hitelesített szavazás zajlik a TV2 Live applikációján keresztül. Vasárnap több mint négyszázezer szavazat érkezett A Nagy Duettben elhangzó nyolc produkcióra. Fésűs Nelly és Berki Krisztián toronymagasan megnyerte az utolsó körös szavazást, kétszer annyi voks érkezett rájuk, mint bármelyik másik versenyben lévő párosra. Ezeknek a voksoknak is hatalmas szerepük van, teljesen átrendezhetik a rangsort, ahogy most vasárnap is.

Demcsák Zsuzsa a Mokkában annyit mondott: Most már nagyon érződik a csapatban a versenyszellem, hogy mindenki figyeli a többi párost, kinek milyenek a képességei, éleződik a helyzet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Egy igazi senkiházi kis b*zi vagy" - üzente G.w.M a mobilvécénél szexelő énekesnek

origo.hu

Brutális dekoltázzsal indult bulizni Beyoncé - fotók

borsonline.hu

Kutyával ült a matracon, így fulladt vízbe a kétéves kislány a Balatonnál

mandiner.hu

Kontra (Facebook): Zelenszkij gazdasági terrorcselekménye Magyarországgal szemben

ripost.hu

Olyan zivatar jön, hogy kettészakad az ország

magyarnemzet.hu

Amerikai rakéták és lőszerek megsemmisítéséről számoltak be az oroszok

origo.hu

Perverz taxis akarta megerőszakolni a kocsiban alvó tévésztárt

borsonline.hu

Melyik csillagjegyben születtél? Ezek a legerősebb kristályok, amelyek segítik a céljaidat

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű színész: csak 31 éves volt

borsonline.hu

Ismert zenész oldalán tűnt fel Dobos Attila özvegye

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!

Szexi

Kinn a cici és a fenék is: A pornós szerint így kellene öltözködnie minden dolgozó nőnek