Celeb

A Facebookon megy a viszály Bangó Margit és lánya közt

Bors

2016. május 23. hétfő 17:45

<p>Bangó Margit azt állítja, hogy ő írta az „Elmegyek én a falumba” című slágert, amit a valóságban a lánya, Marika jegyez. Anya és lánya közt közel három évtizede dúl viszály, ami azért robbant ki, mert ugyanazt a férfit szerették. A muzsika-csata csak hab a tortán.</p>

„Felszólítom Bangó Margitot, hogy tartsa tiszteletben a zenei és szövegírói munkásságomat” – írta ki Bangó Marika a Facebook-oldalára azután, hogy az édesanyja, Bangó Margit a TV2 Édes Élet című műsorában azt állította, ő szerezte az említett dalt.

A két nő közötti háborúskodás most éppen egy sláger miatt lángolt fel újra, de nyilvánvaló, hogy a háttérben ennél sokkal mélyebben gyökerező ellentétek húzódnak meg. Bangó Margit és lánya, Marika között akkor romlott meg a viszony, amikor az akkor húsz éves lány beleszeretett anyja férjébe, vagyis a saját nevelőapjába, akivel el is költöztek otthonról. A család kitagadta a szerelmeseket, de az idő végül mégiscsak az őket igazolta, hiszen Elemér és Marika immár harminc éve élnek boldog házasságban, amiből négy gyermekük született.

Voltak a családnak nyugodtabb évei, amikor úgy nézett ki, hogy a felek talán képesek lesznek túllépni ezen a nem mindennapi eseményen, de mindig jön valami, ami újra elmélyíti az ellentéteket. Most a dal körüli botrány…

A családi viszály a közösségi oldalon tombol. Marika bejegyzését követően lánya, Tina - azaz Bangó Margit unokája - állt ki a nagymama mellett, kemény szavakkal illetve anyját:

„Az Isten van, akinek tehetséget adott, alázatosságot, tudást, szeretetet, de sajnos vannak olyanok, akiknek gonoszság, tehetségtelenség, rosszindulat, és identitászavar jutott! (...) Mamának több lemezén is megjelent ez a dal, amit Ő sikerre is vitt, és ezáltal nem kevés jogdíjat tett a kedves Bangó Mária és férje (apám) zsebébe! A műsorban nem ennek a dalnak kellett volna elhangoznia, hanem a mama egyik szerzeményének! De bakik előfordulhatnak, ezért ezúton Horváth Elemérné Bangó Mária szerzői munkásságától a bocsánatért esedezünk” – írta meglehetősen gúnyosan, majd folytatta:

„Sajnálatra méltó, hogy az anyám, Bangó Marika még mindig ócsárolja mamát, Bangó Margitot, ha mélyen hallgatna bölcsebb lehetne :))!! Kár így kaparni a média figyelme után neki, inkább a saját elért sikerei és tudása miatt kellene, hogy magára hívja a figyelmet! Sok dalszerző, akinek mama a dalait a mai napig énekli és ismerté tette, köszönetét fejezi ki mamának, Bangó Margitnak!”

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

origo.hu

Újabb botrány a szobakerékpáros cég háza táján

vg.hu

Kétségek között tartja a világot az omikron

boon.hu

Bezárja a baloldali városvezetés az Ellipsumot

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: Stopiráék kettős emberhátrányban búcsúztak

origo.hu

Soha nem tettek még annyi pénzt az űriparba, mint tavaly

origo.hu

Így búcsúztak gyermekei Csollány Szilvesztertől

mandiner.hu

Oroszország harckészültségi ellenőrzésekbe kezdett

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

origo.hu

Meg akart lógni az igazoltatás elől egy somogyi autós, az abroncsaitól a rendőrök is elképedtek