Celeb

Megverték Damu Roland terhes feleségét

F. Zs.

2016. április 9. szombat 05:00

Érden, a nyílt utcán ütlegelték a babavárás nyolcadik hónapjában járó Edinát. Édesanyja kórházba vitte, és azt szeretné, ha a szülésig nem is engednék ki onnan.

Sovány, letört, a szemén látszik, hogy nem igazán tudja, mi történik vele. Még azt is nehéz kiszúrni, hogy babát vár, alig van pocakja, pedig lassan a nyolcadik hónapban lesz – ebben az állapotban találkozott pénteken kora délután a Bors munkatársa Edinával, Damu Roland terhes feleségével. A nő és az édesanyja éppen egy piros kocsiba pakoltak, mint kiderült, a kórházba tartottak, ahonnan Ica a szülésig ki sem szeretné engedni a lányát.

Az anyának minden oka megvan arra, hogy aggódjon, hiszen – amikor már azt hinné az ember, hogy nem történhet rosszabb annál, amin az elmúlt időszakban Edina keresztülment – megint beütött a krach. A kérdésre, hogy hol történt és ki üthetett meg egy terhes nőt, Ica néni csak vonogatja a vállát.

A család életkörülményeinek ismeretében nehéz nem arra gondolni, hogy Edina ismét egy italkereskedésnél járt. Nincs kizárva, hogy ezeket a pofonokat inkább azért kapta, hogy elmenjen a kedve az ivástól. Létezik, hogy akad olyan őrült, aki azért ver meg egy kismamát, hogy ne veszélyeztesse a magzatát italozással? Úgy tűnik, igen, bár Ica néni másra tippel. 

Akárhogy is, a helyzet tényleg eljutott egy olyan mélypontra, ahonnan muszáj lesz továbblépni. Az elmúlt fél évben rohamosan romlott Edina fizikai és lelkiállapota, ezzel együtt egyre nagyobb veszélyben van a szíve alatt fejlődő magzat is. Ica néni mindenesetre arra tippel, hogy lányát azért bántották, mert egy börtönviselt férfihoz ment feleségül.

– Edina bement Érdre, a városba, megismerték, hogy Damu felesége, és kapott egy pár hatalmas pofont – panaszkodik aggodalmas arccal az összetört édesanya a lányára mutatva, aki zombi módjára csak csoszog, és teljesít minden vezényszót. Ezt tedd ide, azt tedd oda! Edina csak pakolászik, nem kérdez, nem szól hozzá semmihez. Az arcán nem látszik a bántalmazás nyoma, inkább görnyedt tartása árulkodik arról, hogy valami nagyon rossz dolog történt vele. – Ezt nem lehet tovább így csinálni! – folytatja a mama. – Voltunk orvosnál, szerencsére a baba és Edina is jól van, de inkább beviszem a kórházba és megkérem az orvosokat, hogy ne engedjék ki addig, amíg meg nem születik a pici. Rettegek, hogy valami komolyabb baj lesz – mondja Ica.

Azt azonban sajnos senki sem tudja megmondani, hogy valóban kórteremben tarthatják-e a szülésig Edinát, hogy meg tudja-e védeni őt bárki is – saját magától.

Szomorú múlt

Edina és Damu Roland a pszichiátrián ismerkedett meg, a színész börtönbe vonulása előtt. A hároméves börtönbüntetés alatt házasságot kötöttek. Edina édesanyjának, Icának az érdi házában kezdtek új életet, de kiderült, Edina rendszeresen iszik, és erről a szenvedélyről akkor sem tudott lemondani, amikor már nyilvánvaló volt, hogy gyermeket vár. Damu elköltözött otthonról, a nőt és a még meg sem született kislányát pedig a hatóság gyámság alá helyezte

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

metropol.hu

Tovább fokozódik a Kulcsár Edina–Csuti-ügy: Tommyboy is elárulta a véleményét

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

mandiner.hu

„Belebetegszem a tehetetlenségbe” – Így panaszkodnak az ország sorsáról liberális hírességek (videó)

sonline.hu

A parkban rugdosta meg barátnőjét egy segesdi fiatal

origo.hu

Életveszélyes állatok lepték el az ausztrál partokat

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

nemzetisport.hu

Női kézi: rejtett kamerákat találtak egy német csapat öltözőjében

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a szárnyaló Montenegró a horvátokat is elpáholta

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda