Ettől volt olyan karcsú Diana hercegné

Diana hercegné
PUBLIKÁLÁS: 2016. április 21. 17:00
A család szakácsa kitálalt. Ha kíváncsi, mitől volt olyan remek formában Károly herceg felesége, most megtudhatja.
Bors

A brit királyi családot 11 évig szolgáló séf elárulta, hogy milyen ételekkel tartotta formában magát a walesi hercegné. Darren McGrady a Buckingham-palota szakácsa a királynőt és családját szolgálta hosszú ideig, de miután Károly és felesége útjai elváltak, Diana mellett maradt és gondoskodott az állítólag bulémiával küzdő nő étrendjéről. 

A szakács szerint egészségés életmódot folytató hercegné csak annyit mondott McGradynek:

– Te ügyelsz a zsírokra, én pedig gondoskodok a szénhidrátokról az edzőteremben.

Diana ritkán evett vörös húst és próbálta minimalizálni a szénhidrát bevitelt is, de neki is voltak gyengeségei, például imádta az angol kenyérpudingot (máglyarakás szerű sütemény), és nagyon szerette a töltött paprikát, de (vörös)húst csak mértékkel fogyasztott, többnyire csak akkor, amikor vendégeik voltak. Többnyire főtt burgonyát evett, tojást, csirkét és paprikát.

A nép hercegnője gyerekei egészségére is ügyelt, de nem vonta meg tőlük a finom falatokat. Szerették a banános kosárkát és a pitét, de a sült csirkét bőrét például nem évezhették, azt ugyanis mindig leszedte a konyha személyzete.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.