Celeb

Szőke nővel bukott le a házas Árpa Attila

Fái

2016. március 23. szerda 04:10

Csinos szőke nő társaságában, félreérthetetlen szituációban fotóztuk le a nős Árpa Attilát. Ezután Facebook-oldalán elismerte: válik.

Kedden kora délután egy népszerű budai étterem előtt parkolt a filmes fekete, 1200-as Moto Guzzija. Nem kellett sokat várni, hamarosan ki is lépett az ajtón Árpa Attila egy csinos, fiatal, szőke nővel. Ez ugye, még nem jelent semmi rosszat, hiszen lehetnek kollégák vagy barátok is. De ez nem valószínű, ugyanis őszinte meglepetésre megölelte és még meg is csókolta a szőke hölgyet. Fényes nappal a nyílt utcán egy felkapott étterem előtt! Titkolózásról szó sem volt, inkább mintha minden direkt történt volna.

Hosszú hónapok óta pletykálják városszerte, hogy megromlott Árpa Attila és meseszép felesége, Tomán Szabina házassága. De eddig akárhányszor kérdezték őket, mindig hárítottak. Azt mondták, mindketten sokat dolgoznak, kevés idejük marad egymásra, de megoldják. Az, hogy nincsenek közös képeik a közösségi oldalakon, semmit sem jelent, csak annyit, hogy nem fotózkodnak. Rendezvényeken sem jelentek meg együtt, vagy ha igen, akkor is külön-külön buliztak. Attilát sokat lehetett látni a kislányával, Amirával kettesben.

Talán ezért is forszírozta Friderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal című műsorában, hogy milyen a házasságuk. Azt kérdezte: „Melletted tud boldog lenni egy lány? A feleséged?” Árpa terelt, de végül így válaszolt:

„Tényleg nem tudom megmondani. Nem tudok rá válaszolni. Szívem szerint azt mondanám, hogy igen, de a realitás mégiscsak más. 12 év. Nem most ismerkedtünk meg, én nem éppen most vagyok hősszerelmes, ő most nincs oda értem. Elmúlt rengeteg év, jó és rossz élmények. Változó… Ha azt kérdezed, éle­tünk végéig együtt leszünk-e, akkor nem tudnék rá válaszolni. Lehet, hogy nem, lehet, hogy holnap válunk el, lehet, hogy egy év múlva, lehet, hogy soha. Nem tudom… Olyan szinten mindenki a saját dolgával van elfoglalva, ő üzletasszony lett, én pedig elkezdtem végre a filmjeimet csinálni. Nincs átfedés, és ez nem tesz jót egy kapcsolatnak... ” – aztán anélkül, hogy kibeszélte volna a házasságát, Attila elment.

Pedig akkor már pontosan tudta, csak látszatházasságban él. Miután felhívtuk, hogy reagáljon a fotókra, Árpa és Tomán Szabina egyidőben ugyanazt a szöveget tette ki Facebook-oldalára:

Kedves barátaink, ismerőseink! Ezúton szeretnénk a különböző találgatásokra és pletykákra reagálni. A hír igaz, Szabinával már régóta külön élünk, évek óta már csak egy nagyon jó barátság és a lányunk köt össze. A válásunk okáról nem kívánunk nyilatkozni, és mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket. Szabina és Attila.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

borsonline.hu

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek

hirtv.hu

Menet közben leállt egy repülő mindkét hajtóműve

vaol.hu

Felborult egy autó Tömörd közelében, megsérült a sofőr - fotók

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

mandiner.hu

Kiemelt nemzeti érték lett a Székely himnusz

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: bombameglepetés – Izland feltörölte a padlót a franciákkal!

ripost.hu

Ez a három csillagjegy mindig előbb mondja ki: Szeretlek