Celeb

Szebeni István lesz Tvrtko utódja a TV2-nél

Bors

Létrehozva: 2016.03.08.

Nyolc év szünet után ismét a TV2 képernyőjén láthatjuk majd a tévést, aki Vujity Tvrtko utódja lesz a Mokkában.

Szebeni István lesz a Mokka új műsorvezetője, mesélte a tévés az Origónak adott miniinterjújában. Szebeni István korábban is dolgozott a csatornánál, az Aktív és a Magellán műsorvezetője is volt. 2008-ban távozott a csatornától az állami médiához, majd az OzoneNetworkön és a győri tévében láthattuk.

– Megkeresett Kökény-Szalai Vivien, hogy lenne-e kedvem a TV2-nél dolgozni. Hét évig voltam ott korábban, gyakorlatilag onnan indult a karrierem, szerettem ott dolgozni, így jó lesz visszamenni. Mindkét jelenlegi munkahelyem tiszteletben tartotta a döntésemet, korrekt módon váltunk el – mondta Szebeni az Origónak, aki így tulajdonképpen Vujity Tvrtko megüresesedett székébe ül bele.

A Mokka vezetését szakmailag jó előrelépésnek tartja:

– Van a munkának egy könnyedebb része, és vannak a hétköznapokat meghatározó beszélgetések is, ami más-másfajta felkészülést igényel. – nyilatkozta a régi-új TV2-s, akinek a korán keléssel biztosan nem lesz gondja, hiszen egy tízhónapos kisfiú édesapjaként van benne egy "bio ébresztőóra".

Arról még tárgyalnak a TV2-vel, hogy mikor tud képernyőre kerülni, valószínűleg hamarosan már láthatják a nézők a reggeli műsorban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek