Celeb

Így találkozhat a bugyinedvesítő bűnözővel

Bors

Létrehozva: 2016.03.10.

Mióta meglátta a fényképét, rá gondol szex közben? Nos, ha minden igaz, a jövőben a csapból is a bűnöző szépfiú fog folyni. Találkozhat vele divatshow-n, reklámban, filmvásznon. Hát nem fantasztikus?

Hűvös szürkéskék szemével, borostahajával, vastag érzéki szájával és modellszerű arcvonásaival Amerika legdögösebb rabjává avanzsált Jeremy Meeks. A nehézfiút akkor hájpolta agyon a média, amikor nyilvánosságra hozták a rendőrségi fotóját. A bűnöző most kiszabadult, és a puritán rabruhát menő divatcuccokra cserélheti.

Meeks ugyanis modellkarrierbe kezd – vagyis magáévá tette a véleményt, amit a sajtó meg a divatszakma lépten-nyomon tolt, hogy ennek a csodaszép embernek a kifutón volna a helye. „Teljesen le vagyok taglózva, és hálás vagyok a lehetőségért, ami előtt állok” – írta az Instagramjára a 32 éves fiatalember, akit már a rács mögött leszerződtetett a White Cross Management nevű ügynökség.


– Nagy terveink vannak vele. Hihetetlen dolgokat szeretnénk véghezvinni, mindenkit le fogunk nyűgözni – közölte meglehetősen fellengzősen fogalmazva menedzsere, Jim Jordan a Buzzfeeddel, és ezt még megtoldotta azzal, hogy a világ legjobb divattervezői versengenek az ügyfele kegyeiért. Sőt, filmszerepekkel is megkeresték már.

Az ügynöke szerint a szexi börtöntölteléknek egyelőre nem szabad személyesen beszélnie a sajtóval, ezért nyilatkozik helyette ő, és csinálja körülötte a médiapalávert. Ilyen mondatokkal például:

– A világra a szép dolgok vannak hatással, és Jeremy egy ilyen szép dolog. Szürkéskék, mandulaformájú szem, mélyre hatoló tekintet, szép formájú koponya- és arccsontozat. Azt hiszem, Jeremy Meeks már most egy szupermodell, pedig még egyetlen magazinban sem jelent meg.

A férfivel kapcsolatos világméretű sajtócirkusz és egyetemes olvadozás-csöpögés akkor szabadult el, amikor a kaliforniai Stockton rendőrsége 2014 júniusában kirakta a Facebook-oldalára – szokásához híven – Meeks azóta világhírűvé vált nyilvántartási fotóját. A képet több mint százezren lájkolták, természetesen elsősorban nők.

A leendő modellt 2 év 3 hónapra ítélték engedély nélküli fegyvertartásért, de idő előtt szabadulhatott. A mendotai börtön előtt felesége, Melissa várta. A hűvösön Meeks fogadalmat tett, hogy új életet kezd, hiszen folyton összeütközésbe került a törvénnyel. 2002-ben például rablásért varrták be két évre, de nagy értékű lopások, jogosítvány nélküli vezetés, „személyazonosság-tolvajlás” is van már a rovásán, sőt tagja volt egy gengszterbandának is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek