Celeb

Vajna Tímeát érdekli a televíziós műsorvezetés

Bors

2015. november 11. szerda 08:15

Kedden az UNICEF rendezvényén beszéltünk Timivel arról, milyen tévés tervei vannak.

Biztosat még mindig nem tudni arról, valójában kié a TV2, ám Andy Vajna és a programigazgatónak felkért Dirk Gerkens máris úgy viselkedik, mintha biztos lenne benne, az ő irányításuk alá kerül a médiabirodalom.

Már megkezdték az át­adás-átvétel előkészítését, Gerkens pedig arról is nyilatkozott, milyen műsor­struktúrát tudna elképzelni az újraformálásra szoruló tévénél.

Babát fogadott örökbe Claudia

Különleges kézműves babákkal segítenek a hazai tervezők a nélkülöző gyerekeknek A “Benned élő gyermek” névre keresztelt kollekció babái az egyik budapesti hotelben kerültek bemutatásra, és többek közt Gryllus Dorka, Vajna Timi, Ábel Anita, Udvaros Dorottya, Dobó Kata és Liptai Claudia is örömmel vette a felkérést, hogy örökbe fogad egy magyar dizájner által tervezett babát.

– Egyértelmű volt, hogy én is kiállok emellett a nemes cél mellett és ismert arcként,  fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást. A  Benes Anita által tervezett babát fogadtam örökbe, amit majd november 20-án árverésre bocsájtunk – nyilatkozta Clau, ezzel is támogatva az UNICEF munkáját.

- Örülök a felkérésnek, és hogy egy nemzetközi szervezet mellé állhatok. Elkeserítő, hogy naponta 16 000 gyerek hal meg a világban a szegénység, ivóvíz vagy élelemhiány miatt. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy segítsünk ezeken a gyerekeken - mondta Vajna Timi.

Amikor kiderült, Vajna lehet a tulaj, felmerült, hogy felesége, Timi is műsorhoz juthat a csatornánál. A filmpápa a Borsnak pár hete azt mondta, ha Timi szeretne műsort, akkor azt Gerkensszel kell egyeztetnie.

Timitől egyébként nem áll messze pél­dául a műsorvezetés vagy a szereplés: szépségversenye, a Miss Universe Hungary második évada már a TV2-n fut, és ve­zetett már reggeli műsort a FEM3-nál is. Azt sem szabad elfelejteni azonban, hogy mindezek mellett Vajnáné bejáratos a felső tízezer rangos társasági eseményeire, filmbemutatókra jár, rengeteget utazik, és világsztárokat is a ba­rátai között emleget.

Kedden az UNICEF rendezvényén beszéltünk Timivel arról, milyen tévés tervei vannak.

– Érdekel a televíziózás, de jelenleg teljes erôvel a Miss Universe-re koncentrálok – fogalmazott az üzletasszony, akinek alakja már adott a képernyőzéshez. Igaz, ő nem elégedett sokat dicsért idomaival.

– Szerintem nincs olyan nô, aki maradéktalanul elégedett magával. Én olyan alkat va­gyok, hogyha eszem, egyből meglátszik az alakomon. Most olyan edzővel dolgozom, aki tornász volt, tudja, hogyan lehet elérni, hogy az izomtömeg ne növekedjen – mondta Timi, aki sajnálja, hogy nem rendszeres a testmozgás az életében.

– Ha sok dolgom van, akkor a mozgást elhanyagolom. Amikor azonban van időm, legszívesebben a Margitszigeten futok – tette hozzá Timi. 

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

likebalaton.hu

Titkos helyek, érdekes történetek – tematikus séták télen is

life.hu

A sörözőkből bordélyok, a pincérnőkből örömlányok lettek Párizsban

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

kisalfold.hu

Meseházikó, nyugalommal, csodakilátással Tényőn

origo.hu

A hivatalos adatoknál kétszer több esőerdő égett le Indonéziában 2019-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

borsonline.hu

Lekapcsolták a gépekről Hannát, három gyermeke maradt árván

borsonline.hu

Az orvosok sem hittek a szemüknek, olyat találtak az intenzívre került covidos beteg plüssállatában

origo.hu

Kilátszott Tolvai Reni mellbimbója a csipkefelsőből - fotó