Celeb

Schobert Norbi: megzsaroltak, feljelentést tettem!

Brunner Mónika

2015. november 18. szerda 21:00

Zsarolás miatt tettem feljelentést Londonban – mondja Schobert Norbert, aki komoly pénzügyi és egyéb vitába keveredett ottani franchise üzletének volt tulajdonosával. Utóbbinak jelenleg több követelése is van a fitneszpápa felé. Norbiék régi partnerüknek tartozás miatt mondtak fel egy év eredménytelen várakozás után.

Tavaly októberben nyitott meg Schobert Norbi első londoni Update üzlete, amit akkor Andre Agassival hirdettek. A franchise bolt tulajdonosa, Roman Bhatia a múlt héten hozta nyilvánosságra azokat a fényképfelvételeket, amelyeken jól látható: rendőri intézkedés történik a Walthamstow kerületében található üzletben. Bhatia akkori állítása szerint Norbi új partnerei, Giuseppe és Simone Grimaldi lopott árukkal kereskedett.

Az Update atyja teljesen más állásponton van:

– Zsarolás miatt tettem feljelentést, a Scotland Yard nyomoz az ügyben. Egykori franchise partneremmel felbontottam a szerződést, mert anyagilag megkárosított, és nem teljesítette a kötelezettségeit. Forintra átszámolva körülbelül 15 milliós tartozást halmozott fel. Ezen kívül megtudtuk, hogy nem fizette ki az ottani PR-kampányt, és nem adta oda az ott dolgozóknak a fizetésüket. Több londoni fogyasztót is megkárosított, beszedte rendelésük ellenértékét az áruszállítás elmulasztásával – adott interjút a Borsnak irodájában Schobert Norbi.

Jelenleg ügyvédje egyeztet Bathiával. A jogi képviselő azt mondja, ha voltak is az üzletben lopott áruk, az biztos, hogy nem új olasz partnerükhöz köthető.

– Lopott áruról mi nem tudunk. Viszont Schobert Norbert volt franchise partnerének 10 ezer font követelése van felénk, amit állítása szerint alkalmazottai bérének kifizetésére fordítana. Ezen kívül e-mailjeivel és telefonjaival, rossz hír keltésével, médianyilvánossággal próbál zsarolni és fenyegetni bennünket. Lezártuk a kapcsolatot a Bhatia érdekeltségi körébe tartozó céggel, és nem kívánunk további polemizálásban részt venni és nyilatkozni a témában. Egyébként új franchise partnerünk kinyitotta a régi boltot, és nagyobb a forgalma, mint valaha, valamint további öt bolt nyitását vállalta évente – mondta az ügyvéd.

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

magyarnemzet.hu

Idén van rá esély, hogy Szoboszlai Détári nyomába lépjen

szoljon.hu

A Jászkunságban is hódítanak a furcsa keresztnevek

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

Női kézi BL: Győri Audi ETO–Krim Ljubljana élőben az NSO-n!

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

borsonline.hu

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria