Celeb

Oszter Alexandra újra szerelmes

Bors

Létrehozva: 2015.11.29.

Oszter Alexandrát mintha kicserélték volna, kiegyensúlyozott, ragyog. Le sem tagadhatja, hogy jól érzi magát a bőrében. Ennek pedig egyszerű oka van: a szerelem.

Elárulta a Borsnak, hogy boldogabb, mint valaha, s ennek oka: új szerelem lépett az életé­be. Alexandra visszafogottan beszél kapcsolatáról, nemcsak azért, mert nem szereti kirakat­ban élni a magánéletét, hanem mert még friss érzelemrôl van szó.

– Köszönöm, nagyon boldog vagyok. A párommal nyolc hó­napja ismerkedtünk meg. Író, most adják ki a második könyvét, ennek promóciója révén találkoztunk először. Már az első pillanatban egy hullámhosszra kerültünk, azóta pedig alkotótársak is lettünk. Ő egyébként nemzetközileg elismert sportoló, de visszavonult, így már több ideje van az írásra – mesélte a Borsnak Alexandra, aki szeretné megtartani magának a boldogságát, ezért úgy döntött, mindössze ennyit árul el szerelméről: – Ő az a férfi, aki a tükörképem.
A férfi, aki mellett – bár korábban feladtam a reményt – el tudom képzelni az élete­met.

Oszter Alexandra élete nem mindig volt ilyen kerek, kisfia, az ötéves Hunor édesapjával nem sikerült a házassága, ezért több mint három évvel ezelőtt elvált a férfitól.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek