Celeb

Berki Krisztián el akarta téríteni a 7-es buszt

GYLF

Létrehozva: 2015.11.02.

Nehezen indul az Édes élet Berki Krisztiánnak: a sportvezetőből két lábon járó reklámfelületté lett topceleb ott folytatja, ahol abbahagyta.

A SuperTV2 visszatérő műsorának forgatásán már az első nap elnyelte a főváros, azaz a dugó. Berki szerint a sofőrje hibázott, akinek a kocsijából kiugrott, majd miután aznapi fizetését levonta tőle, felpattant egy 7-es buszra.

– Megpróbált elrejtőzni egy napszemüveg meg egy fülhallgató segítségével, de nem járt sikerrel, gyakorlatilag mindenki felismerte. Egy kedves nyugdíjas hölgy azonnal meg is ragadta az izomember karját, hogy megpróbálja rávenni, béküljön ki Pamelával. Csak úgy tudott meglépni előle, hogy előrement a vezetőhöz buszjegyet venni – mesélte Berki egyik közeli ismerőse a Borsnak.

Érvényes menetjegyhez azonban már csak azért sem juthatott, mert kizárólag euró és dollár volt a zsebében, ezekből is csak nagyobb címletek. Krisztián feltehetően azt sem tudja, hogy menet közben a sofőrrel beszélgetni tilos, így a 7-es kapitányát megpróbálta rávenni, térjen le a szokott útvonalról.

– Azt egyébként meg tudjuk csinálni, hogy továbbmegyünk ott egy picit, és ott befordulunk jobbra? – kérdezte a sofőrtől, aki csak annyit közölt: ezt a többi utassal beszélje meg. Így Berki kénytelen-kelletlen a megállóban szállt le. Kérdésünkre, hogy hogy ízlett a buszozás, dühösen mondta: – Gyerekkorom óta nem utaz­tam busszal. Többé nem is fogok, ennyi elég volt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek