Celeb

Eladta a házát, kifizette hitelét Szulák Andrea

Bors

2015. október 14. szerda 05:10

Megszabadult budai luxusingatlanjától és a hozzá kapcsolódó nyomasztó hiteltől az énekesnő, aki nemrég szakított gyermeke apjával.

Tiszta lappal, anyagi gondok nélkül kezdhet új életet Szulák Andrea. Az énekesnőnek teljesült az álma, hosszú évek kínlódása után sikerült végre eladnia II. kerületi luxusingatlanját.

Azt a budai, 257 négyzetméteres otthont, amely egykor gyerekzsivajtól volt hangos, Andrea ott élte élete legboldogabb pillanatait volt párjával, Gyarmati Gáborral, hiszen közös kislányuk, Rozina oda született. Szulák szívérôl hatalmas kő eshetett le, amikor az érdeklődők közölték vele, hogy megvásárolnák az ingatlant, hiszen a Hal a tortán című műsorban elárulta: a hatalmas kölcsön miatt 97 éves koráig eladósodott.

A ház tulajdoni lapjának széljegyzetéből kiderül, hogy tulajdonjog-bejegyzés, ingatlan adatainak változása és a legfontosabb, a 25 millió forintos önálló zálogjog törlése iránti kérelmet adtak be a földhivatalnál, vagyis: folyamatban van Szulák kölcsönének törlése, ugyanis ő a ház egyedüli tulajdonosa. Azt nem tudni, mennyiért kelt el a szaunás, rengeteg szobás ingatlan, egy biztos: a műsorvezető 84 millió forintért hirdette.

A színésznőről sokan azt gondolhatják, hogy luxuséletet él, de ô úgy érzi, ez nem így van.

– Annak ellenére, hogy azt terjesztik rólam, meg tudnám venni a Lánchidat, ez nem így van. Teljesen átlagos életet élünk, és ahhoz ez a ház túl pazar, túlságosan nagy léptékű – mondta fájó szívvel Andi két évvel ezelőtt a Hal a tortán című műsorban, ahol épp ebben a házban látta vendégül kollégáit.

Oszvald Marika akkor felajánlotta: szívesen megvenné a gyönyörű házat. Szulák erre csak annyit mondott: hálás lenne, mert legalább nem kellene 97 éves koráig fizetnie a svájci frank alapú hitelt.

Az énekesnő ugyanis 2002-ben 25 millió forintos kölcsönt vett fel, majd hat évvel később ismét hitelt kért. Hatalmas összegű, 274 ezer svájcifrank hitelért folyamodott, amely mostani árfolyamon körülbelül 78 millió forint, de az árfolyamrögzítésnek köszönhetően 70 millió forintra csökkent.

Szulák gondjainak egy része tehát megoldódni látszik, egyedül ugyan, de új életet kezdhet a kislányával.

Széljegyzet

Tulajdoni lap tartalmát érintő kérelem esetén a beadvány iktatószámát a benyújtás napján a tulajdoni lapra rávezetik, ez a széljegyzés.
A széljegy a bejegyzés, feljegyzés, átvezetés iránti eljárás megindítását tanúsítja, egyben jelzi az ügyek elintézésének sorrendjét is.

A széljegy tájékoztató jellegű, mivel a földhivatal ekkor még nem döntött arról, hogy a kérelemnek helyt ad vagy elutasítja. A tulajdoni lapot megtekintőket ugyanakkor figyelmezteti arra, hogy az ingatlan-nyilvántartás tartalmában változás várható – kaptuk a felvilágosítást a földhivataltól. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

haon.hu

Hogy megy át a felüljáró alatt az emeletes vonat?

mindmegette.hu

Heti top 10 recept: röpködnek a mínuszok, előkerültek a melengető, kiadós receptek

life.hu

Oláh Gergő reagált a hazai celebvilág botrányos válásaira: "Egy életen át kell harcolni egy házasságért"

magyarnemzet.hu

„Visszataszító ilyet hallani egy közéleti szereplőtől”

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

origo.hu

Harcol a véres Pokémon-játékkal a Nintendo

nemzetisport.hu

MU: Lingard ismét kölcsönbe kerülhet, de most nem a West Ham csapna le rá

origo.hu

Látványos légifelvételek a lovagkirály kedvenc várának felújításáról - galéria

life.hu

Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

mandiner.hu

Az egyesült baloldal felszólította Orbánt, hogy ne találkozzon Putyinnal Moszkvában

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára