Celeb

5 év alatt 3 áldozat: halálos átok ül a szépségeken

Bors

2015. október 23. péntek 05:00

Bő öt év alatt a harmadik „hivatásos szépség” szenvedett halálos balesetet Ausztriában. Úgy tűnik, átok ül a koronás vagy koronáért induló lányokon a szomszédban.

Megírtuk: hétfőn egy szakadékba esett a 26 éves Ena Kadic Innsbruckban, a Wilten nevű városrészben. A 2013-as Miss Austria a vizsgálat jelen állása szerint úgy zuhant le, hogy szelfizni akart az úgynevezett Sárkányszikla kilátóplatformján, és ezért kiült a mellvédre. Ezt mesélték legalábbis szemtanúk, de a mobiljában található adatok kiértékelése nyilván megerősíti ezt. 30 métert esett a bosnyák származású nő, és bár utána még volt ereje felhívni a testvérét, a kórházban később belehalt súlyos belső sérüléseibe.

És nem ő az egyetlen osztrák szépség, aki az elmúlt pár évben élete virágjában, tragikus körülmények között halt meg – emlékeztet a Bild.

A bécsi Marie-Christine Gessingert 2007-ben, 15 évesen választották meg az év szupermodelljévé Ausztriában. Még nem töltötte be a 18-at, amikor 2010 márciusában autóbalesetet szenvedett egy felső-ausztriai országúton, Mittelbachnál. A 19 éves barátja vezetett, aki egy jobbkanyarban elvesztette az uralmat a kocsi felett az esőtől nedves burkolaton, és egy fának csapódtak. A fiatalember a helyszínen meghalt, a modell-lány órákkal később a klinikán.

Sabrina Rauch az Austria’s Next Topmodel (Ausztria következő topmodellje) tévés „szépségkutató” egyik indulója volt, aki bejutott a legjobb 22 közé. 2012 januárjában ő is autóbalesetben halt meg, mindössze 21 esztendősen. Egy Pontiac Firebird sportkocsit vezetett, aminek az irányítása kicsúszott a kezei közül. A grazi központi temető közelében, a jeges-csúszós úton előbb egy betonoszlopnak majd több fának ütközött. A szépségversenyző és a mellette ülő, 26 éves kísérője a roncsok közé szorult, az autó pedig a fák közé, miközben a betonoszlop felülről átfúrta. A modell a helyszínen életét vesztette, a fiatalembert életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: a Nap és az Uránusz új utat mutat nekünk

she.life.hu

Akkor jöttél az életembe, amikor végképp nem számítottam rá

kemma.hu

Videón az ámokfutó: részegen okozott többes balesetet Tatabányán

origo.hu

Ezért bírnak kiemelt jelentőséggel a keringés- és légzéstámogató eszközök

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

nemzetisport.hu

Kerékpár: 95 százalék esélye volt, hogy lebénulok – Bernal

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

mandiner.hu

A Pentagon szerint Putyin fel tudna lépni Ukrajnával szemben

origo.hu

Idő előtt: máris megmutatta a Micra utódját a Nissan