Celeb

Tóth Gabi titokzatos férfit hódított meg a Szigeten! - fotók

uv

Létrehozva: 2015.08.14.

Tóth Gabi egy titokzatos férfi társaságában mulatott tegnap a Sziget Fesztiválon. A szexi énekesnőből csakúgy sugárzik életöröm és a magabiztosság.

Ami a férfiakat illeti, Tóth Gabit az elmúlt időszakban legtöbbet Trap kapitánnyal lehetett látni. A két énekes jó barátságot ápol, és ha éppen nem együtt koncerteznek, akkor is sok időt töltenek egymás társaságában. Csütörtökön viszont Gabi kedvenc zöldmaszkos barátja nélkül bulizott a Szigeten, helyette egy sármos idegen oldalán, az egyik leghangulatosabb buliteraszon élvezte Ellie Goulding koncertjét. Hiába a sok ember, a romantikusan kivilágított helyen is kitűnt közülük az éppen rövid szőke hajjal hódító énekesnő, akit a Bors munkatársai egy férfikoszorú kellős közepén szúrtak ki.

Gabi, tőle megszokott módon, kevés ruhával beérte: hosszú lábai forrónadrágból villantak ki, domborulatait pedig csak épphogy takarta a csöppnyi bikinifelső. Gabi, aki szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát, mágnesként vonzotta a férfiakat. Az est nyertese végül egy türkiztrikós ismeretlen idegen lett, aki órákig bulizhatott Gabival.

– Nagyon jól érzem magam, de nincs senkim – válaszolta Gabi, amikor másnap a titokzatos idegenről kérdeztük. Dolgozom a lemezemen, és rengeteg a fellépésem – zárta rövidre a beszélgetést az átmulatott éjszaka után. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek