Celeb

Nyilvánosan szoptat Hargitai Bea – fotók

Bors

Létrehozva: 2015.08.18.

A szépséges modell-kismama nem szégyenlősködik, ha idő van, a strandon vagy a fodrásznál is megeteti a kicsit.

Ahány ember érintett, annyiféleképpen gondolkodik a nyilvános szoptatásról. Hogy ez magán- vagy közügy, az rendre hatalmas vitákat szül. Ám úgy tűnik, nem Hargitai (Stogel) Bea családjában.

A kismama ugyanis, aki május közepén adott életet Jason Sidney-nek, nem hogy nem rejtőzik el a világ elől, lepellel vagy pelussal letakarva egy sarokban szoptatva a bébit, de még közösségi oldalára is büszkén tölt fel képeket az etetésről. Ha kell, a strandon, egy napágyon fekve, de ha éppen úgy alakul, akkor a fodrásznál szoptat.

Joggal mondhatják, hogy a nyuszilányként indult modell sosem volt szégyenlős, várandóssága utolsó hónapjában még a pucér kismamafotózást is bevállalta, de itt közel sem erotikus képekről van szó. Bea legmeghittebb képei az anyaságot, egy nő éle­tének legcsodásabb időszakát mutatják be. Nem is csoda, hogy a fotókhoz érkezett hozzászólások, egy-két rosszízű beszólástól eltekintve csodálattal beszélnek az édesanyáról.

„Annyira felnézek rád. Annyira jók az ilyen képek és tök jó, hogy te ennyire felvállalod a dolgokat. Jó lehet a gyermekednek lenni, biztos nagyon jó anyuka vagy” – írta egyikük, mások pedig ugyanezen fotók alatt nosztalgiáznak, hogy amikor az ő gyerekük volt kicsi, hogyan is csinálták ugyanezt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek