– Az olasz és a mediterrán konyha a legjobb ebben az időszakban, és érdemes odafigyelni a szezonális dolgokra is. Szuperdolog nyáron grillezni, mert egy remek főzési technika – mondja az étteremtulajdonos Gianni. – Lehet, merész lesz, amit mondok, de igyekezzünk a halételeket minél kevesebbet a tűz közelében tartani, nyersen könnyebb és emészthetőbb lesz, ugyanakkor laktató!
– Szerintem a hideg tészta- és rizssaláta a legjobb. Nagyszerű közös program lehet egy jó saláta elkészítése, a hangsúly az „együtt” szón van – így Gianni, akitől azt is megtudtuk, hogy kedvese, Debreczeni Zita lecsót főzött neki első alkalommal. – Nagyon finom lett, ügyes, de ha ketten főzünk, mindig jobban sikerülnek az ételek.
További tippek a hőségnapokra Giannitól a Bors Extra nyári magazinban, keresse az újságárusoknál!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.