Celeb

Gazdag politikust szeret Szabó Zsófi

Bors

Létrehozva: 2015.08.04.

Befolyásos család sarjába szeretett bele Szabó Zsófi. Közös hobbijuk, a lovaglás hozta őket össze, de a férfi a közéletben is szívesen forgolódik.

Az európai parlamenti választásokon, 2009-ben találkozhatott először a nyilvánosság Szabó Zsófi szerelmével, Kis Zsolttal. Politikai pályafutása kérészéletű volt, az MCF Roma Összefogás Párt, amelynek listavezetője volt, csupán maroknyi szavazótábort tudott összetoborozni.

– Ma már csak lovakkal foglalkozik, de néhány éve a politikában is kipróbálta magát. Nyíregyháziak, köztiszteletben álló család az övék, amely őrzi a hagyományokat. Vagyonukkal a leggazdagabb családnak számítanak a városban. Amióta Zsolt összejött a színésznővel, még többet beszélnek róluk a nyíriek – tudtuk meg egy helyi informátorunktól.

Kis Zsolt huszonegy éves korában került közel a politikához, akkor az Origo is közölt vele interjút, amelyben ambícióiról beszélt. Azt mondta, fiatal, diplomás embert kerestek, és így került ô a képbe. Édesapja és a családja eléggé ismert a köz­életben.

– Párszor találkoztunk, elbeszélgettünk, és így esett rám a választás. Örömmel vállaltam – mondta többek között akkor a fiatalember, hogyan indult köz­életi pályafutása.
Arról is beszélt, kötelességének is érezte a politikai sze­repválallást, nem utolsósorban a kisebbségek ügyének képviselete miatt is.

A szerelem néhány hónapja tart, és úgy tűnik, nagy az összhang a fiatalok között. Zsolt éppen egyidős Zsófival, ami a műsorvezető korábbi kapcsolatait nézve említésre méltó. A színésznő többször beszélt arról, miért választott eddig nála idősebb férfiakat. Elmondása szerint édesapja, Szabó Gyula kérése volt, hogy védelmező párt keressen magának a lánya. A vigyázó és szerető család mellett az anyagi biztonság is biztos alapot teremthet Zsófi számára, ráadásul a közös hobbi, a lovaglás is pluszköteléket jelenthet a pár éle­tében.

Kerestük Szabó Zsófit, de nem kívánt nyilatkozni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek