Celeb

Emeletnyi széles Horváth Éva hátsója - fotók

Bors

Létrehozva: 2015.08.02.

Horváth Éva feneke több emeletnyit nőtt, és bizony Voksán Virág is alig fér el egy metropolisz zsúfolt utcáján. Amber Rose-ról nem is beszélve...

Elég jól el lehet szórakozni a Giantessbook csapatának Facebook-oldalán. Azt nem teljesen értjük, mi volt az indíttatás, mindenesetre a stáb rendszeresen posztol tényleg hatalmasra nőtt sztárokról.

És itt most nem a hízásról beszélünk: Voksán Virág, Horváth Éva és Amber Rose tényleg óriásira nőtt, legalábbis a fotókon. Éva például annyira, hogy nem szégyellt egy tömbház tetőszerkezetén megpihenni :) Azt nem tudjuk, a gigászi nőkhöz való vonzódásnak van-e valami hivatalos latin megnevezése, de mi garantáltan rákattantunk a képekre!

Kétségtelenül Horváth Évából van a legnagyobb felhozatala az oldalnak: a modell számtalan példányban jelenik meg a világ nagyvárosaiban, afféle gyönyörűséges Godzillaként járva az utcákat.

 

 

Voksán Virág egy ilyen pózban még akkor is forgalmi dugót okozna, ha nem nőtt volna az eredeti mérete sokszorosára. Talán ha vele forgatták volna Az ötven láb magas nő támadása című filmet Daryl Hannah helyett, többet kapott volna az IMDB-n, mint 3,8 pont.

 

What's happening here?

Posted by Giantessbook on 2015. január 2.

 

Persze a nemzetközi színtér is erős: Amber Rose (akit mindenki csak Kanye West ex-barátnőjeként azonosít be, vagy esetleg erről a fotójáról) épp egy londoni buszt készül feldönteni. A hölgy népszerűsége egyébként nem épp töretlen, hiszen az egyik kommentelő - a szóviccel élve - a "milyen nagy ribi" hozzászólást biggyesztette a poszthoz.

 

Weird World...

Posted by Giantessbook on 2015. április 25.

 

A következő bejegyzés egyértelműen megérdemli a "legmenőbb szelfi" cimkét.

 

 

Ezt pedig a "legvagányabb első randi" szavakkal tudnánk ellátni.

 

Our giant interracial couple series is coming to the end...

Posted by Giantessbook on 2014. október 9.

 

Köszönjük megtisztelő figyelmüket. Sofía Vergara kolumbiai színésznővel búcsúzunk. Viszlát!

 

#leggings

Posted by Giantessbook on 2014. január 30.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek