Celeb

Keresztbe tett Vajna Timinek az amerikai milliárdos

Munkatársunktól

2015. július 2. csütörtök 05:20

A világszépségverseny dúsgazdag tulajdonosa ellen szerveződő bojkott ellenére is elindítja a mustrán a magyar lányt Vajna eltökélt felesége.

Donald Trump bajba sodorta saját szépségversenyeit. Jelen állás szerint nincs tévécsatorna, amelyik közvetítse a Miss USA-t és a Miss Universe világdöntőjét. Az NBC televízió ugyanis petíciót nyújtott be és aláírásokat gyűjt, hogy levegye napirendjéről a Miss Universe műsort. Az ok: a milliárdos republikánus jelölt botrányos választási beszéde. Trump a mexikói bevándorlókat sértegette, akik ellen kerítéssel kell megvédeni az Egyesült Államokat.

Trump szavai miatt kihátrálnak a show házigazdái, Shakira pedig háborog, de a szépségverseny szponzorai is távol maradnak.

Mit szól mindehhez Vajna Tímea, a Miss Universe Hungary hazai jogtulajdonosa és szervezője? Rengeteg energiát, pénzt, és időt fektettek a szépségversenybe férjével, Andy Vajnával. Ha pedig a döntőt nem közvetíti televízió, ha nem izgulhatunk a képernyő előtt a magyar versenyzőért, Nagy Nikolettáért, az sokak szerint nem tesz jót a versenynek, az üzletnek, sőt hatással lehet a következő évekre is. Tímea átmeneti kellemetlenségnek tartja a kialakult helyzetet, de mint a Borsnak elmondta, nem aggódik.

– Mára közel 90 ország versenyzője vesz részt a világ legnevesebb szépségversenyén, a Miss Universe-n, amelyet először 1952-ben rendeztek meg, 1972-től színes és káprázatos show-műsor keretében láthatja a közönség. Évente közel tízezer fiatal lány vesz részt világszerte a Miss Universe világverseny válogatóin. Továbbra is mindenki előtt nyitva áll a kapu, érkezzen bármilyen háttérrel. A következő két hétben is folytatják a munkát és július 12-én megkoronázzák Amerika legszebb lányát. Mi is előre tekintünk, haladunk teljes gőzzel, ahogyan azt terveztük – tette hozzá a Miss Universe Hungary tulajdonosa.

A Miss Universe Organization pedig derűlátó közleményt adott ki, mint írják: „Elszomorítanak minket a közelmúlt eseményei, de a show-nak folytatódnia kell”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokkoló felvétel került elő Anne Heche balesetéről - videó

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

life.hu

"Szupernagyi" - Imádják a rajongók a játszótéren csúszkázó Hámori Ildikót

metropol.hu

Vajna Timi ismét gyászol, nagy veszteség érte

magyarnemzet.hu

Elgondolkodtató, hogy mit mondott a svéd sztár Hosszú Katinkáról

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

travelo.hu

Fotók: Ilyen lett a felújított székesfehérvári Szent István király székesegyház

borsonline.hu

Fotó: Olyat csinálnak Rúzsa Magdi ikrei, szüleik szétröhögik magukat

borsonline.hu

Varga Mihály fontos bejelentést tett, ez minden magyart érint

borsonline.hu

Mindjárt lecsap a vihar, több megyére már riasztást adtak ki

borsonline.hu

Durva változás jön a budapesti tömegközlekedésben, közleményt adott ki a BKK

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki