Celeb

150 milliós hitelt fizetett ki Pécsi Ildikó és fia

B. M.

2015. július 17. péntek 05:40

Végre kiderült, mi áll a Pécsi Ildikó–Pártos Csilla ellentét hátterében, mi a fő oka, hogy ekkora erővel feszülnek egymásnak azok, akik nem is olyan régen még szerető családot alkottak. Az ok hasonló, mint amivel oly sok család küzd Magyarországon: hitel, adósság. A mértéke azonban egészen elképesztő...

Az előzményekről annyit, hogy az egyik magazinban csütörtökön már a bűncselekmény, börtön szavak is felmerültek a Kossuth-díjas színésznővel kapcsolatban, állítólagos ingatlanmanipuláció miatt. A cikk szerint nyolc lakás és három üzlethelyiség titokban eltűnt a válófélben lévő házaspár, Csilla és Csaba közös vagyonából. Az ügyben, mint azt a Storynak Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András nyilatkozta, majd a bíróság dönt.

Pécsi Ildikót nagyon megviselte mindez, no és az is, hogy különböző internetes fórumokon afféle „gonosz nagymamaként” emlegetik őt sokan.

– Rengeteg mocskolódást kell elviselni, úgy érzi, olyan övön aluli ütéseket kap, amelyeket nehéz kibírni – nyilatkozta az egyik bennfentes.

– Sajnos nem múlik el lassan úgy egy nap, hogy valamelyik sajtóorgánumban ne írjanak Pécsi Ildikó fiának és menyének válásáról. Ehhez kapcsolódóan viszont olyan elképesztő és a tényekkel köszönő viszonyban nem álló, hangulatfokozónak szánt tárgyi tévedések látnak napvilágot, amelyek az érintettek ogi képviselőjét legalább pontosításra sarkallják – tudatta a Borssal dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Pécsi Ildikóék ügyvédje. A színésznő képtelen volt tegnap nyilatkozni, ügyvédjével egyeztetve azonban úgy gondolta, most már nem lehet tovább hallgatni, tiszta vizet kell önteni a pohárba!

Bár eddig nem akarták, most mindent részletesen közöltek a Bors munkatársával az állítólagos ingatlanügyletekről. Szót ejtenek egy, kiemelésre érdemes rendkívüli tételről, amiről eddig még senki sem beszélt. Eszerint Pécsi Ildikó fia, Csaba és Csilla közös és több intézet felé fennálló adóssága – a svájci frank árfolyamának is köszönhetően – közel 150 millió (!) forintra rúgott! A törlesztés a bankoknak finanszírozhatatlanná vált, ingatlanokat kellett értékesíteni azért, hogy rendezhessék a pénzintézetek felé fennálló tartozást.

Kérdésünkre elmondta az ügyvéd: aki ezt az iszonyatos összeget, a 150 milliós közös adósságot visszafizette: Pécsi Ildikó, a férje és fiuk, Csaba. Pártos Csilla neve nem szerepel a törlesztők között...

Az egyéb ingatlan- „ügyletekről” pedig részletesen beszélt dr. Bilkei-Gorzó a Borsnak:

– Sajnálatos, hogy az állítólagos anyagi követeléssel fellépő Pártos Csilla és jogi képviselője sincs tisztában azzal, hogy a Budapest VI. kerületében pontosan hány ingatlan „átjászásáról” nyilatkoznak. Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos kizárólagos anyagi támogatásával került Csaba fiuk nevére és külön tulajdonába hat üzlethelyiség ingatlan a 90-es évek második felében, amelynek kiadásából származó bevétel jelentette egyébként a fiatalok egyetlen folyamatos bevételi forrását, lényegében házassági életközösségük megszakadásáig. Az üzlethelyiségek mellett kizárólag banki hitelből Csaba egy lakást vásárolt. Az ingatlanok közül két üzlethelyiség ingatlan – egy 31 nm-es és egy 37 nm-es – került 2013-ban Pécsi Ildikó nevére, ajándékozás útján.

Ekkor került sor a fent írt, 150 milliós tartozás kiegyenlítésére, Pécsi Ildikóék részéről.

– Nem kívánom ezt már tovább kommentálni – mondta a Borsnak dr. Gerencsér András, Pártos Csilla jogi képviselője.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

metropol.hu

Meghökkentő fejlemény: Kulcsár Edina új szerelme is elhagyta a családját

origo.hu

Ez történik most a Szuezi-csatornában ott, ahol az Ever Given tavaly keresztbe fordult

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter újabb kérésére mondtak nemet a pártok

szon.hu

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

origo.hu

Pusztulásra ítéltek egy hálóba gabalyodott hosszúszárnyú bálnát

origo.hu

Megkezdődött a fejlesztés az egykori győri kekszgyár területén

borsonline.hu

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó