Celeb

Sinatra és Mia Farrow: válásuk után is szeretők maradtak

Tamás Rita

Létrehozva: 2015.05.17.

Frank Sinatra falta a nőket, volt négy felesége, tucatnyi szeretője. Nem tudni, hogy melyiküket szerette a legjobban, de Mia Farrow-hoz kötődött a legjobban.

Sinatra első feleségét, Nancy Barbatót 19 évesen ismerte meg, a nőtől három gyermeke született. Tizenkét évnyi házasság után váltak el, a színésznő, Ava Gardner miatt mentek szét, tíz nappal a válás kimondása után oltár elé is vezette a szépséges dívát. Gardnerrel ugyanolyan viharos volt a kapcsolata, mint első nejével, mindketten megcsalták a másikat, Gardner is elszenvedett egy abortuszt, ahogy Sinatra első neje is.

Második válása után számos híres szeretője volt, Judy Garlanddal vissza-visszajártak egymáshoz, Lauren Bacall színésznő férje, Humphry Bogart halála után keresett oltalmat Sinatra karjai között, Marilyn Monroe szintén visszatérő szereplő volt az életében, ahogy Angie Dickinson is.

Élete egyik legkülönlegesebb kapcsolata Mia Farrow színésznőhöz fűzte. Farrow mindössze 21, Sinatra 50 éves volt, amikor összeházasodtak, a sármos színész-énekes vette el a rutintalan és gyanútlan szőke szépség szüzességét. Noha házasságuk csupán két évig tartott, viszonyuk sokak szerint Sinatra élete végéig tartott. Erre engedett következtetni Farrow egy későbbi megjegyzése, amely szerint Woody Allennel közös fiának, Ronannek nem is Woody Allen, hanem Sinatra az apja – kétségtelen, hogy jobban is hasonlít az állítólagos édesapára.

– Mia élete végéig szerette Franket – állítja Sinatra életrajzírója, Darwin Porter. – Sinatra volt élete szerelme. Ez egy olyan kapcsolat volt, amely a válás után is tartott, és egészen az utolsó pillanatokig sokat adott mindkettejüknek. Pedig gyakorlatilag azért lett vége a házasságnak, mert Sinatra követelőző volt, azt akarta, hogy Mia szálljon ki egy filmből, aminek a kétharmadát már leforgatták, és játsszon vele együtt egy másikban. Amikor Mia ezt megtagadta, Frank beadta a válási papírokat.

A váláskor Sinatra egy tekintélyes összeget ajánlott fel Miának, aki nem fogadta el a pénzt, azt mondta, neki a férfi barátsága és tisztelete kell. Meg is kapta. Második férje, Andre Previn zeneszerző-karmester mellett is intim kapcsolatban maradt Sinatrával, hiába szült három gyermeket Previnnek. És vélhetően ez azt követően sem változott, hogy hozzáment Woody Allenhez.

Sinatra negyedik felesége, Barbara Marx, aki az énekes haláláig vele maradt, nem titkolta, hogy tudott Sinatra és Mia kapcsolatáról és – ha lehet ezt mondani – nem zavarta őt Mia jelenléte, elfogadta, hogy mindig lesz helye a férje életében.

Amikor kitört a botrány Woody Allen körül – molesztálta közös, adoptált gyermekeiket –, Farrow Sinatra mellett talált megint megnyugvást és szeretetet. Amikor a férfi egészsége megroppant, gyakran látogatta meg és azt követően is kapcsolatban maradt a Sinatra családdal, hogy a férfi elhunyt.

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal!
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek