Celeb

Sarka Kata: Berlusconi nagyon kedves volt velünk

Sz. B.

2015. május 22. péntek 05:40

Újabb hírességet csípett el Hajdú Péter felesége, ezúttal nem más, mint Silvio Berlusconi mellett mosolyoghatott. A magyar házaspár egy olasz reptéren fotózta le a politikust.

Nem mindennapi élménnyel zárult Hajdú Péter és Sarka Kata romantikus kiruccanása. Éppen Rómából tartottak hazafelé tegnap délután, amikor Silvio Berlusconiba botlottak. Katát még a repülőtéren sikerült elérnie a Borsnak telefonon, hogy beszámoljon élményeiről. Legnagyobb sajnálatunkra azt is megtudtuk tőle, hogy a Frizbibe nem volt alkalmuk meghívni, de az áhított képet sikerült elkészíteni.

– Mi magunk is meglepődtünk, hogy milyen könnyen ment. Peti volt az egyetlen, aki meg merte közelíteni, mert testőrök gyűrűjében állt. Odalépett hozzá, és megkérdezte, hogy lefotózhatja-e a feleségével – mesélte a Borsnak Kata a nagy találkozásról. Bátraké a szerencse, a műsorvezető olyan rutinosan, fesztelenül és magától értetődően lépett oda a politikushoz, hogy még a testőrök sem mozdultak rá.

– Nagyon kedves volt, készségesen fotózkodott velem és a barátnőmmel, mert egyébként egy baráti házaspárral utaztunk. Petiről sajnos már nem csináltunk képet, mert nem jött ki úgy a lépés, és nem akartunk tolakodók lenni, de ők is kezet fogtak – magyarázta. Katáék tehát az egyébként is kellemes utazást egy felejthetetlen élménnyel zárták.

– Minden évben ellátogatunk Rómába, mert Petinek van egy olyan szokása, hogy a Szent Péter-bazilikában egyfajta számvetést tesz a mögötte álló évről. Ez volt neki az én ajándékom a negyvenedik születésnapjára. Három napot töltöttünk Olaszországban, ezalatt jókat ettünk, végre kedvemre fagyizhattam a kemény edzések után, jó volt egy kicsit lazítani. Sokat sétáltunk és romantikáztunk, sikerült egy picit kipihenni magunkat – mesélt a Borsnak az utazás részleteiről Kata.

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

ripost.hu

Kulcsár Edina új szerelme is elhagyta a családját

origo.hu

Szédületes Toyota Yaris mutatkozott be, nincs ma ennél eszelősebb kisautó

kemma.hu

Itt a friss lista a károkról: a Bakonyaljától a Dunáig tombolt a szélviharos zivatar

nemzetisport.hu

Aus. Open: Bondár Anna–Anasztaszija Pavljucsenkova – élőben az NSO-n!

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

nemzetisport.hu

Serie A: totális káosz – a Fiorentina kiütötte a Genoát

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban