Celeb

Rendőrök védik Dolhaiékat a szerelmes rajongóktól

GYLF

2015. május 6. szerda 05:10

Távoltartási eljárás is folyamatban van már az Operettszínház sztárjait zaklató őrült rajongók egyike ellen. Van köztük, aki a nemi szervéről küld képet, más a minisztériumig megy szerelme miatt.

Melyik énekes, színész ne örülne a népszerűségnek? A Budapesti Operettszínház sztárjai azonban sokat tudnak arról, milyen vékony a határ a rajongás és a zaklatás között. Információink szerint már rendőrségi eljárás is folyamatban van az egyik őrült rajongó miatt, aki nem ismer lehetetlent, ha szíve választottjáról van szó: Peller Károly kénytelen volt a hatóságokhoz fordulni.

– Van egy nő, aki napi negyven-ötven üzenetet küldött – magyarázta a színész. – Természetesen nem nagyon van időm válaszolni ezekre, ő mégis úgy élte meg, hogy válaszoltam. Akkor durvult el a helyzet, amikor már a színházban, a saját rokonaim füle hallatára újságolta a nézők között, hogy Peller Karesz párja. Majd a minisztériumba is leveleket írogatott, hogy adjanak nekem Kossuth-díjat, nevezzenek el rólam utcát, teret. A minisztérium jelezte a színháznak mindezt. A pohár akkor telt be, amikor megjelent a házam előtt. Távoltartási eljárást kezdeményeztem – mesélte Peller, akit számos más módon is megpróbálnak elcsábítani.

– Rengeteg nő a családi állapotom iránt érdeklődik, van, aki azzal zaklat, hogy azonnal szülni szeretne nekem. De akadt olyan is, aki a meztelen képével akart az ágyába csalni, vagy aki a nemi szervét fényképezte és küldte el – tette hozzá.

Dolhai Attila a színház egyik legnagyobb sztárja, így neki is sok rajongója van.

– Tudják, mi a kedvenc süteménye, és rendszeresen elárasztják vele a színház portáját. Sok rajongója minden előadásán jelen van, és olyan is akad, aki mindig az első sorban ül. Előfordul, hogy nemcsak Pesten, hanem az ország bármely pontjára elkísérik a fellépéseire – mondta a színházi berkeket is ismerő informátorunk.

A rajongók egy része a kiszemelt közvetlen munkatársaként éli az életét. Titkárnőnek, menedzsernek, honlapüzemeltetőnek, sajtósnak adja ki magát, és a telefonszámát is megadja mindenkinek, hogy szeretett színészük kapcsán csak őt keressék.

– Egy hölgy minden reggel 9-től este 11-ig a művészbejárónál áll, mindenkinek köszön és mosolyog. Ez a napi programja. Az egyik vezető szólistánk női rajongója olyan aranyláncot hord, amelyen a színész monogramja dí­szeleg. Szinte hihetetlen, még a színház művészeti vezetőjét is megtalálják a zaklatók.

– A Rising Star időszakában megszaporodtak a rajongóim – meséli KERO tanár úr. – Volt egy hölgy, akinek buta módon megadtam a telefonszámomat, óvónőnek adta ki magát, és rendszeresen aláírásokért, fotókért zaklatott. Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor személyes üzeneteket kért a még olvasni nem tudó óvodás csoportjának. Kiderül, hogy már régen nem óvónő – mondta KERO.
 

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

mindmegette.hu

Ha beüt az anafilaxiás sokk: ezt kell tenned súlyos allergiás reakció esetén

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

szon.hu

Akik nem jártak még a nyíregyházi Covid osztályon, nem tudhatják...

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

metropol.hu

Sokkoló jövő: Bill Gates a Covidnál is pusztítóbb világjárványt jósol

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek