Celeb

Összetörte magát Stohl András

Sz. B.

2015. május 12. kedd 10:00

Vasárnap este sérülten lépett színpadra, hétfőn pedig közleményben erősítette meg a Vígszínház, hogy új színész kerül Stohl András helyére az egyik darabban.

Stohl András tehetségéhez nem fér kétség, ám úgy tűnik, mostanában mégsem felhőtlen az élete. Az elmúlt hetekben ismét furcsa dolgok történnek a színész körül. Ahogy a Bors szombaton megírta, bár a próbák megkezdődtek, Stohl András leadta a Jó estét nyár, jó estét szerelem című musical főszerepét. Színházi körökben azt pletykálják, a ráosztott karakterhez túl idős volt az elismert színész. Hétfőn reggel a Vígszínház közleményben erősítette meg, valóban lecserélik Stohlt.

– Művészi okokból, a színház vezetése Stohl Andrással egyetértésben úgy döntött, hogy a színész nem folytatja a Jó estét nyár, jó estét szerelem próbáit. A döntést minden résztvevő tudomásul vette, a Sötét ruhás fiú szerepét Wunderlich József vette át, így a próbák zavartalanul folytatódnak – írta közleményében a teátrum.

Lehet, hogy ez a döntés annak a következménye, hogy a színészt moanában egyre többet látják azon a szórakozóhelyen, ahonnan akkor indult haza, amikor 2010-ben súlyos balesetet okozott, ami miatt börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

De nem elég a darab körüli kálvária, András meg is sérült a napokban. A közkedvelt színművészt a Bors olvasója fotózta le a Pesti Színházban a Testőr című darabban vasárnap este.

– Fergeteges a darab, és a művészek is kiválóak, de nem lehetett nem észrevenni, hogy Stohl András bal keze be volt kötve. Nekem a mozdulataiból úgy tűnt, mintha a tenyerén sérült volna meg, és a homlokán is látszott két piros pukli. A kezével nemhogy fogni, de még támaszkodni sem tudott – írta azok mellé a fotók mellé olvasónk, amelyeket a mobiljával rögzített a tapsrendkor. A Bors munkatársa felhívta a színészt is, aki nem volt túl bőbeszédű.

– Majdnem el van törve – mondta, majd bontotta a vonalat.

További cikkek

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: Csercseszov debütálása, avagy így kapott ki a Fradi a DAC-tól

ripost.hu

Hét megyére adtak ki riasztást: brutális idő közelít az ország felé

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

kemma.hu

Többen rosszul lettek a komáromi akkumulátorgyárban - kivonultak a tűzoltók

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

origo.hu

Nő a magyarországi e-kereskedelem

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

life.hu

Február 1-től kötelező lesz az oltás az 50 év felettieknek, védettségi igazolás kell fodrászatokban és a kozmetikai szalonokban is Olaszországban

life.hu

Ítéletidő miatt adtak ki figyelmeztetést: ezek a megyék érintettek

origo.hu

Jeff Danielsszel olyasmi történt, ami más színésszel sosem